Amscusat

Amscusat - Airaudi, Oberto | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi, Oberto
DIMENZIJA
11,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Amscusat.pdf
ISBN
8586437980014

OPIS

Amscusat je dječak koji živi u dimenziji u kojoj je svakodnevica ono što je za nas znanstvena fantastika. Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Posjeti na svemirske brodove, razmjene tijela s izvanzemljskim svorenjima, misije spašavanja na različitim svjetovima su iskustva dostupna svim dječacima. Mračan Neprijatelj prijeti izdaleka, ali ga se ne boje previše jer se ujedinjenim oružjem Znanosti i Znanja mogu boriti i poraziti ga. Ali što bi se desilo da se ravnoteža svemira poremeti? Znanstveno fantastična priča? Budućnost ili drevna prošlost? I koja nit povezuje Amscusatov svijet s našim? Da bi to saznali, preostaje vam samo čitanje! Oberto Airaudi je osnivač Damanhura, zajednice koja istražuje i eksperimentira na svim područjima ljudske aktivnosti: od znanosti, duhovnosti, umjetnosti do socijalnog ustroja društva. U skladu s običajem građana Federacije da uzimaju imena životinja, Oberto koristi ime Falco Sokol. Filozof, iscjelitelj, pisac i slikar, izdao je mnoge knijige na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Read "Amscusat" by Falco Tarassaco available from Rakuten Kobo. Ancient history of humankind or science-fiction? Amscusat is a teenager who, according to the custom of the space-time ... AMSCUSAT Oberto Airaudi-Falco Dječak Amscusat glavni je junak ove priče iz prošlosti drevnije od poznate povijesti.

Ljudi, izvanzemaljci, životinje i biljke žive u prijateljstvu, komuniciraju, zajedno rastu. Amscusat book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE