Tišina -Tajna cjelovitosti

Tišina -Tajna cjelovitosti - Sardello, Robert | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sardello, Robert
DIMENZIJA
8,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Tišina -Tajna cjelovitosti.pdf
ISBN
1672886183398

OPIS

Tišina nas bogatom prozom poziva da iskusimo tišinu kao prisutnost koja je stvaralačka, obnavljajuća i produbljujuća za tijelo koje je na razmeđi unutarnjeg i vanjskog svijeta. Služeći se pojmovima poput muke sv. Antuna, antropozofije, dubinske psihologije i fenomenologije, knjiga razotkriva nevidljive osobine tišine i istražuje njen fenomen kao izvor neshvatljive cjelovitosti i ponovnog obnavljanja. Otkrivajući vlastite misli i iskustva, Sardello nas vodi na unutarnje putovanje izvan kaotične buke ega, na mjesto posvećenja i samoiscjeljenja. Autor nam pokazuje važnost njegovanja tišine u osobnim vezama i predstavlja vježbe koje nam pomažu probuditi unutarnje struje duhovnosti koje nas vode putem univerzalne milosti, služenja i iscjeljenja. Ova je knjiga dosita postignuće. U njoj Robert Sardello skromno, elegantno i maestralno postavlja spoznajnu i duhovnu fenomenologiju na novu razinu. Ono što je prije bilo skriveno, sada je vidljivo: spiritualna psihologija nije samo još jedan teorija, nego put do nove stvarnosti.

razreda imat će nastavu samo u ... Novi naslovi Fakultet. Povijest; Misija i vizija; Uprava; Povjerenstva i odbori; Odsjeci i katedre ISTINSKO OSLOBOĐENJE .

Hodočasnici, od kojih su neki pješačili i po nekoliko sati, u svetište su počeli […] Podarite si suosjećanje i ljubav - Cijelu jednu kolumnu sam posvetila upravo suosjećanju prema sebi, jer voljeti sebe je glavna i polazišna točka za sve druge zdrave odnose i kreacije u našem životu.Osvijestite da ne trebate čekati nikoga drugoga u životu da biste se osjećali voljenima i posebnima. Ne trebate tražiti partnera da popuni vašu prazninu, jer praznine nema. 1.

POVEZANE KNJIGE