Pravilo o zabrani šupaka

Pravilo o zabrani šupaka - Sutton, Robert I. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sutton, Robert I.
DIMENZIJA
9,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravilo o zabrani šupaka.pdf
ISBN
1527057482975

OPIS

Kako izgraditi civilizirano radno okruženje i opstati u sredini koja nije takva Ova knjiga, za koju je autor pomno i temeljito istražio građu, jendnostavnim jezikom progovara o neporecivoj činjenici: radna je sredina danas prepuna šupaka… Pitanje je kako se s tom činjenicom nositi? U prijelomnome članku objavljenom u uglednome Harvard Business Reviewu, profesor sa sveučilišta Stanford, Robert I. Sutton pozabavio se jednom tabu-temom prisutnom u svim uredima i na svim radnim mjestima u današnjem svijetu. Zaposlenici koji se nimalo ne obaziru na kolege… nasilnici u tvrtkama koji zlostavljaju ljude oko sebe… šefovi koji jednostavno ne shvaćaju. Budimo realni, u svakom uredu ima zaposlenika koji su jednostavno neuljudni, sebični, nekulturni, zlobni i kojima, kako se čini, uistinu nije stalo do toga kome će stati na žulj. Zbog takvih ljudi s usana nam se otima zdvojan usklik: Kakav šupak!

Superknjižara Ovom prilikom Vas pozivamo na okrugli stol provokativnog naziva „Pravilo o zabrani šupaka - hrvatska praksa" inspiriran popularnom knjigom „Pravilo o zabrani šupaka" uglednog profesora Roberta I. Suttona s poslovne škole Stanford.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Pravilo o zabrani šupaka - hrvatska praksa Published on April 29, 2016 April 29, 2016 • 30 Likes • 10 Comments. Natasa Novakovic Follow President at Commission for the Resolution of Conflicts ... Robert Sutton profesor je menadžmenta, a za "pravilo o zabrani šupaka" prvi je puta čuo petnaestak godina prije nego je napisao knjigu identičnog naslova.

POVEZANE KNJIGE