mali staklenici i plastenici

mali staklenici i plastenici - Milicka, Gerhard | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Milicka, Gerhard
DIMENZIJA
12,99 MB
NAZIV DATOTEKE
mali staklenici i plastenici.pdf
ISBN
9565399817140

OPIS

Vrste, načini, gradnje, održavanje i uzgoj Uspješno vrtlarenje u staklenicima i plastenicimaSvoj staklenik želite napraviti sami ili vam je potrebna pomoć pri kupnji? Tražite iscrpne informacije o opremanju, njezi, održavanju ili specijalnu uređenju? Bilo da ste početnik ili iskusan uzgajivač u stakleniku ili plasteniku, u ovoj ćete knjizi pronaći stručne, precizne i lako razumljive podatke o: – osnovama uzgoja biljaka – uzgoju povrća i začinskoga bilja – razmnožavanju vrtnih trajnica i drvenastih biljaka – spremanju lončanica za zimu – forsiranom uzgoju, ubrzavanju i odgađanju cvatnje – uzgoju vinove loze u malom stakleniku – alpskim biljkama, sukulentima, bonsaijima, papratima i cikas palmama, palmama, orhidejama, sobnom bilju, tropskom voću i rezanom cvijeću – stakleniku u vrtlarskoj godini – kalendar intenzivna korištenja. Praktične upute i opsežan priručnik u jednom!

Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Rezultati pretrage. Prikaži sve Plastenici i staklenici na OLX.ba - prodaja i potražnja, novi i polovni artikli u kategoriji Plastenici i staklenici iz cijele Bosne i Hercegovine. Svakako je zanimljiva je i pojava plastenika proizvedenog od hrom nikla.Hrom nikal je skupa legura ,ali zbog prirode posla proizvođača koji iste proizvodi,ovi plastenici su vrlo povoljni.Pri tome treba istaći da je proizvođač radio statiku za taj plastenik na mašinskom fakultetu u Beogradu.Plastenik je postavljen pre tri godine u Novoj ... 68 proizvoda u kategoriji Staklenici i plastenici.

POVEZANE KNJIGE