mali staklenici i plastenici

mali staklenici i plastenici - Milicka, Gerhard | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Milicka, Gerhard
DIMENZIJA
5,76 MB
NAZIV DATOTEKE
mali staklenici i plastenici.pdf
ISBN
2521908322610

OPIS

Vrste, načini, gradnje, održavanje i uzgoj Uspješno vrtlarenje u staklenicima i plastenicimaSvoj staklenik želite napraviti sami ili vam je potrebna pomoć pri kupnji? Tražite iscrpne informacije o opremanju, njezi, održavanju ili specijalnu uređenju? Bilo da ste početnik ili iskusan uzgajivač u stakleniku ili plasteniku, u ovoj ćete knjizi pronaći stručne, precizne i lako razumljive podatke o: – osnovama uzgoja biljaka – uzgoju povrća i začinskoga bilja – razmnožavanju vrtnih trajnica i drvenastih biljaka – spremanju lončanica za zimu – forsiranom uzgoju, ubrzavanju i odgađanju cvatnje – uzgoju vinove loze u malom stakleniku – alpskim biljkama, sukulentima, bonsaijima, papratima i cikas palmama, palmama, orhidejama, sobnom bilju, tropskom voću i rezanom cvijeću – stakleniku u vrtlarskoj godini – kalendar intenzivna korištenja. Praktične upute i opsežan priručnik u jednom!

Prikaži sve Plastenici i staklenici na OLX.ba - prodaja i potražnja, novi i polovni artikli u kategoriji Plastenici i staklenici iz cijele Bosne i Hercegovine. Svakako je zanimljiva je i pojava plastenika proizvedenog od hrom nikla.Hrom nikal je skupa legura ,ali zbog prirode posla proizvođača koji iste proizvodi,ovi plastenici su vrlo povoljni.Pri tome treba istaći da je proizvođač radio statiku za taj plastenik na mašinskom fakultetu u Beogradu.Plastenik je postavljen pre tri godine u Novoj ... 68 proizvoda u kategoriji Staklenici i plastenici. Vida Shop-35%.

Prihvati i zatvori Staklenici U suradnji sa našim partnerima iz Nizozemske možemo Vam ponuditi nove i rabljene konstrukcije staklenika u standardnim širinama od 6.40 i 8 m, tip VENLO. Rabljeni staklenici dolaze kompletno obnovljeni sa 60% novih elementima konstrukcije. Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska 47000 Karlovac, Karlovačka, Hrvatska Prikaži na karti Mali staklenici i plastenici Šifra proizvoda: 1001 Cijena: 449.00kn 359.20kn Plastenici za Vaš vrt i hobi.

POVEZANE KNJIGE