Anđeo u ofsajdu – audioknjiga

Anđeo u ofsajdu – audioknjiga - Ferić, Zoran | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
11,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeo u ofsajdu – audioknjiga.pdf
ISBN
2246660168489

OPIS

Čita Pero Kvrgić Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku? Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku?

Nakon što je prošlo više od deset godina od njena objavljivanja može se reći da je to jedna od najvažnijih domaćih proznih knjiga u prvom desetljeć… Deloitte je za 2020. godinu bio najavio ukupni rast svjetskog tržišta audioknjiga do iznosa od 3.5 milijardi dolara.

Količina. Dodaj u košaricu Pišući o patologiji svakodnevice i pakosnim slučajevima, Ferić je otvorio, ali istodobno i posve definirao novu stranicu hrvatske proze, pisalo je o obrazloženju Nagrade Jutarnjeg lista za najbolje prozno djelo 2000.

POVEZANE KNJIGE