Anđeo u ofsajdu – audioknjiga

Anđeo u ofsajdu – audioknjiga - Ferić, Zoran | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
5,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeo u ofsajdu – audioknjiga.pdf
ISBN
4944239721480

OPIS

Čita Pero Kvrgić Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku? Snažne, bizarne slike poput onih iz čekaonice za testiranje na aids, s dječjeg pogreba ili iz lječilišta, zapravo su za čitatelja izuzetno duhovite i zabavne. U tome i jest pravo majstorstvo pripovijedanja, ali i paradoks? Ferić, naime, pripovijeda o bizarnom, bolesnom i perverznom, a tome se smijemo i zabavlja nas. Kao da je pripovjedač postavio zamku?

Područje: Audio i video materijali, CD-ROM Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1029353 Kategorija: Glazba CD / DVD Oznaka: audioknjiga Jezik: Hrvatski Biblioteka: Astarta plus Godina izdanja: 2010 Anđeo u ofsajdu - audioknjiga. Ferić, Zoran 55,00 kn.

- Nakladnička cjelina (Audio CD) UDK. CD821.163.42-3.

POVEZANE KNJIGE