Kratki drugi život Bree Tanner

Kratki drugi život Bree Tanner - Meyer, Stephenie | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meyer, Stephenie
DIMENZIJA
5,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratki drugi život Bree Tanner.pdf
ISBN
7595293112545

OPIS

Novela iz Pomrčine Za Bree Tanner, biti novorođeni vampir znači biti poput boga: biti nepojmljivo brza i snažna, posjedovati krajnje istančana osjetila, imati moć života i smrti nad običnim ljudima. Pa što ako to znači i život uz ostale novorođene vampire? Ne baš ugodan život, zapravo, ako se uopće može nazvati životom. Nasilni i divlji, stiješnjeni u podrum preko dana, novorođeni nisu ni ugodno ni sigurno društvo. Ali, kad padne mrak, kad se izađe gostiti toplom ljudskom krvlju, Bree se opet osjeti božanstveno. Nastao u vreloj boli pretvaranja, vampirski je život tako moćan da se Bree jedva sjeća onog svojeg prvog, života ljudske djevojčice koja je nekad bila. Zašto i bi? Taj joj život nije donio ništa dobro. Bree ne zna što joj nosi ovaj drugi, ali sve više sluti da ga je dobila s razlogom, da postoji cijena koja se plaća kada s petnaest godina stekneš božanske moći. Kratki drugi život Bree Tanner jedinstveno je djelo u opusu Stephenie Meyer, autorice koja je poharala svijet serijalom Sumrak. U četiri romana koji tvore tu sagu nijedan jedini put nismo dobili priliku pogledati svijet očima pravog vampira, krvoloka i nemani. Ova novela istražuje taj vid svijeta Sumraka, promatrajući zbivanja iz treće knjige, Pomrčine, sa suprotne strane. Ugledavši Bree, Bella Swan tamo je pomislila da u njoj vidi sebe, sebe kakva će biti nakon što je Edward promijeni. A nije ni slutila kakva je prava priča o promjeni divlje male Bree…

Dostava je uključena u cijenu. STEPHENIE MEYER-Kratki drugi život Bree Tanner STEPHENIE MEYER-Kratki drugi život Bree Tanner Kratki drugi život Bree Tanner jedinstveno je delo u "Kratki drugi život Bree Tanner" krvava je priča o osveti i romansi, prepričana iz perspektive Bree, novorođene vampirice koju je u svoje redove regrutirala zla vampirica Victoria da ubije ljudsku heroinu Bellu Swan, a koja se prvi (i posljednji put) pojavljuje u Pomrčini, pretposljednjoj knjizi tetralogije Sumrak. Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Kratki drugi život Bree Tanner - Stephenie Meyer Algoritam, Zagreb, 2010. Tvrdi Povez, 24 cm, 143 str.

ovaj put baš i nisam zadovoljna, a onda će biti da vam se post nije svidio. ovaj ću se puuuuut jaaaako potrudit da vam bude zanimljivo i opširno, ali ne dosadno. Bree ne zna što joj nosi ovaj drugi, ali sve više sluti da ga je dobila s razlogom, da postoji cijena koja se plaća kada s petnaest godina stekneš božanske moći.

POVEZANE KNJIGE