Škola života – kartice

Škola života – kartice - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola života – kartice.pdf
ISBN
3787241439126

OPIS

Dragi moji, hvala vam što ste mojoj Školi života dopustili da uđe u vaša srca i umove! Odlučio sam kreirati ove inspiracijske kartice ne da biste ih koristili umjesto knjige, već kao podsjetnik na njezine naj­intimnije i najnadahnutije dijelove koji otkrivaju savr­šenu ljepotu svijeta u vama i oko vas. S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenu­cima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili pro­bajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno! Bruno

Zaista je to ove školske godine i bilo tako. U moj razred u ovoj školskoj godini došla je i Samah.

Knjiga pod nakladom Naklada Ljevak izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. U Učenički servis Tehničke škole Zagreb mogu se učlaniti redovni učenici srednjih škola s navršenih 15 godina života, čije škole imaju sjedište u Gradu Zagrebu, a uz to imaju i potpisan sporazum sa Učeničkim servisom Tehničke škole Zagreb. Knjiga: Škola života - Inspiracijske kartice, pisac: Bruno Šimleša, Alternativa, Priručnici, Savjeti, Popularna nauka, Psihologija, Tuzla, 22 KM, Izdavač: VBZ ... Ukoliko na tabletu nema aplikacija (Teams, Mozaweb, IZZI, e-sfera i sl.) potrebno je uključiti tablet, povezati ga na wi-fi mrežu (ili na mobilne podatke pomoću SIM kartice) i ostaviti tako uključeno i povezano par sati.

POVEZANE KNJIGE