Škola života – kartice

Škola života – kartice - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola života – kartice.pdf
ISBN
4120517267357

OPIS

Dragi moji, hvala vam što ste mojoj Školi života dopustili da uđe u vaša srca i umove! Odlučio sam kreirati ove inspiracijske kartice ne da biste ih koristili umjesto knjige, već kao podsjetnik na njezine naj­intimnije i najnadahnutije dijelove koji otkrivaju savr­šenu ljepotu svijeta u vama i oko vas. S karticama se igrajte kako god želite. Izvlačite ih u trenu­cima kada vam je potrebna inspiracija i usmjerenje ili pro­bajte naći odgovore na neka svoja pitanja. Sretno! Bruno

Djevojčica koja ne zna hrvatski jezik. Preminuo gradonačelnik Milan Bandić, počasni predsjednik VZ Grada Zagreba Dana 28. veljače u 66.

6. Skupina (2 učenika) Napišite 7 DA/NE pitalica u vezi teksta sa 17.str.! „KARTICE ZDRAVLJA" Niži će razredi u ovom projektu sami pisati „Kartice zdravlja" s poslovicama i uputama za zdravi način života.

POVEZANE KNJIGE