Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja

Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja - Tomašević Lišanin, Marija | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomašević Lišanin, Marija
DIMENZIJA
6,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja.pdf
ISBN
4729270158321

OPIS

Knjiga “Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja” nastala je na temelju kvalitativnog istraživačkog pristupa – analize poslovnih slučajeva. Svaki od dvadeset i tri poslovna slučaja koji su našli svoje mjesto u ovoj knjizi,u nju su uvršteni prema pomno definiranim kriterijima.Relevantni kriteriji za odabir pojedine teme ili poduzeća bili su dobra povezanost ili usklađenost s postojećim suvremenim prodajnim konceptima ili najboljim prodajnim praksama koje poznajemo iz razvijenog okruženja.Poslovne organizacije koje su prikazane i analizirane,birane su ciljanim izborom i tako da se pokriju najrazličitija područja gospodarskih ili društvenih djelovanja i s njima povezanih prodajno-pregovaračkih aktivnosti.Svaki poslovni slučaj naslovom najavljuje obrađivanu temu,a popraćen je i kratkim sažetkom ili osvrtom na temeljne ciljeve. Također upućuje na njegovu povezanost s teorijskim konceptima sadržanim u knjizi ” Profesionalna prodaja i pregovaranje ” s kojom čini dobro nadopunjujuću cjelinu. – Zbirka pažljivo odabranih poslovnih situacija i njihovih analiza – Zastupljenost različitih gospodarskih sektora i njima svojstvenih na­čina prodavanja i pregovaranja – Predstavljanje domaćih i inozemnih poslovnih subjekata i njihove prakse prodavanja i pregovaranja na tuzemnom i inozemnim tržištima – Naglasak na ljude, aktere poslovanja, njihova obilježja, uspjehe i iza­zove – Slikoviti prikazi i deskriptivni opisi popraćeni kvantitativnim analizama – 23 dubinska prikaza poslovnih organizacija i istaknutih prodajnih profesionalaca – Problemska pitanja za bolje povezivanje teorije s praksom – Korisno štivo za napredne i za one koji tek ulaze u svijet prodaje i pregovaranja

Posebni slučajevi politike prodaje na poslovnim tržištima.Vještine prodavanja i pregovaranja. Prodaja na turističkom tržištu u e-okruženju.

Svaki od dvadeset i tri poslovna slučaja koji su našli svoje mjesto u ovoj knjizi,u nju su uvršteni prema pomno definiranim kriterijima.Relevantni kriteriji za odabir pojedine teme ili ... Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja Zagreb: HUPUP, 2010 CROSBI ID: 480885 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca. Naslov Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja (Sales and negotiation case studies) Autori Tomašević Lišanin, Marija Vrsta obrazovnog materijala ... Knjiga "Poslovni slučajevi iz prodaje i pregovaranja" nastala je na temelju kvalitativnog istraživačkog pristupa - analize poslovnih slučajeva.

POVEZANE KNJIGE