Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray)

Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray) PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray).pdf
ISBN
8792973611884

OPIS

Hrvatsko podmorje 4 otkriva podmorske tajne Dubrovnika, Korcule, Hvara, Paga, Lošinja i mističnoga Svetoga Andrije. Otkriva njihovu kulturu, povijest, ljepotu zemlje i neba čija se modrina pretače u morske dubine. Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Na svima njima otkrivamo život i zanimljivost koja se rijetko viđa. Neki organizmi neobično svijetle, drugi se još neobičnije kreću. Za neke otkrivamo zanimljive predstavnike. Svako mjesto ima svoju jedinstvenu priču čiju fabulu određuju njegovo kopno i njegove dubine sa svim bićima. Vrsna objašnjenja i sjajno odabrani kadrovi stapaju se u sliku života za koji možda nismo znali ni da postoji. Jezične inačice na BD-u: engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, ruski i “no naration”.

2.690 kn Pogledaj sve cijene. Napiši komentar; 1 ponuda Stavi u listu želja; Sony BDP-S1700 blu ray player.

godine izdan prvi BD, na kojem se može vidjeti sadržaj serije Hrvatsko podmorje 4., snimljen u HD-u. Na njemu se nalazi šest filmova: Savudrija, Krk, Krapanj, Šolta, Brač i Prevlaka.

POVEZANE KNJIGE