Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray)

Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray) Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko podmorje 4 (Blu-Ray).pdf
ISBN
4616788169975

OPIS

Hrvatsko podmorje 4 otkriva podmorske tajne Dubrovnika, Korcule, Hvara, Paga, Lošinja i mističnoga Svetoga Andrije. Otkriva njihovu kulturu, povijest, ljepotu zemlje i neba čija se modrina pretače u morske dubine. Neka mjesta snimljena su prvi put u povijesti, neka su bila sasvim neobična za ronjenje. Na svima njima otkrivamo život i zanimljivost koja se rijetko viđa. Neki organizmi neobično svijetle, drugi se još neobičnije kreću. Za neke otkrivamo zanimljive predstavnike. Svako mjesto ima svoju jedinstvenu priču čiju fabulu određuju njegovo kopno i njegove dubine sa svim bićima. Vrsna objašnjenja i sjajno odabrani kadrovi stapaju se u sliku života za koji možda nismo znali ni da postoji. Jezične inačice na BD-u: engleski, njemački, francuski, talijanski, češki, ruski i “no naration”.

Filmovi su spikirani na šest jezika plus "no narration". Disk sadrži i fotogaleriju. Blu-Ray DVD player SONY UBP-X800M2B 4K Ultra HD vam omogućuje da uživate u doživljaju kina kod kuće.

Još nije poznato koliko vremena će biti potrebno za prelazak Blu-Raya na 4K format. Dali netko zna gdje se na internetu mogu kupiti 4K Ultra HD Blu-ray diskovi sa hit fimovima po mogućnosti da ima hr titl ( nije obavezno ) i naravno da šalju u RH ili možda netko u Hrvatskoj prodaje.... Ili je možda netko kupovao...

POVEZANE KNJIGE