Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna

Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna - Hirschl, David | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hirschl, David
DIMENZIJA
7,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Jahvina slava – razotkrivena biblijska tajna.pdf
ISBN
8919472279522

OPIS

Širem čitateljstvu autor otkriva da se iza naziva “Jahvina slava” krije opis svemirske letjelice starozavjetnog proroka Ezekiela. U prvom dijelu knjige on analizira biblijske tekstove da bi potkrijepio tezu da je Bog pripadnik jedne visokorazvijene i moćne vanzemaljske civilizacije, dok u drugom dijelu na osnovu biblijskih tekstova pokušava rekonstruirati izgled te letjelice. Knjiga je popraćena brojnim slikovnim materijalom.

Uvez: Tvrdi. Razotkrivena biblijska tajna, Ova knjiga je napisana s osnovnom namjerom i svrhom, da ljude širom svijeta upozna s novo otkrivenim spoznajama i ... Danas, nakon toliko vremena, dalje je krenuo istraživač i autor Branko Hiršl zaključivši da su, uz Ezekiela, i drugi biblijski proroci, Mojsije, Izaija, Zaharija, viđali i opisivali susrete s tom letjelicom.

Želio bi razmijeniti mišljenja o toj knjizi u kojoj su izneseni dokazi da je Jahve bio vanzemaljac jer se vozio u svemirskoj letjelici, koja je u Bibliji tako precizno opisana da ju je sada već moguće rekonstruirati. Index.hr - Komentari članaka-Razotkrivena tajna majstora šibicara: Naučite kako ih prevariti Premda su Ujedinjeni narodi 1986. godinu proglasili međunarodnom godinom mira, samoubilačka utrka u naoružanju još se pojačala.

POVEZANE KNJIGE