Na Brzinu

Na Brzinu - Pirello, Christina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pirello, Christina
DIMENZIJA
4,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Na Brzinu.pdf
ISBN
4613686210837

OPIS

Ljudi, bez obzira na dio svijeta u kojemu žive, pokušavaju otkriti kako se brzo i zdravo hraniti. Čini se da smo svi prezaposleni, prenatrpani obvezama, iscrpljeni i razapeti između svega što je potrebno obaviti.Ponekad se čini da je zaista šteta da su dani kad vrijeme u kuhinji nije bilo tako stresno, kad su se juhe i variva dugo krčkali, kad se pripremao domaći kruh koji se dizao satima i nakon svega uživalo u gozbi odavno iza nas. I premda je to naša prošlost, nema potrebe žrtvovati zdravlje, prehranu, okuse ili kreativnost, a najnovija kuharica u ediciji Mirisi i okusi Makronove Na brzinu Christine Pirello, jednog od vodećih američkih autoriteta na polju zdrave prehrane, donosi ideje kako na brzinu pripremiti pošteni obrok. Ako želite ponovno početi uživati u vremenu provedenom u kuhinji, te ako sebe i svoje bližnje želite hraniti zdravim i cjelovitim obrocima koji su pritom maštoviti i neodoljivi, Christina Pirello otkrit će vam kako te će vas sa svojih tridesetak kreacija istodobno ohrabriti da i sami postanete svoj chef. Christina Pirello jedna je od vodećih američkih autoriteta na području prirodnog zdravlja. U 26. godini dijagnosticirana joj je leukemija s prognozom od nekoliko mjeseci života. Tada je počela primjenjivati načela prirodne i cjelovite prehrane te se četrnaest mjeseci poslije izliječila. Čvrsto vjeruje da joj je upravo prehrana omogućila ozdravljenje. Od 1988. godine poučava vegansko cjelovito kuhanje te predaje diljem svijeta. Autorica je pet knjiga, uključujući bestseler Cooking the Whole Foods Way, koju je Odbor za odgovornu medicinu proglasio najzdravijom kuharicom desetljeća, a njezina TV emisija Christina Cooks nagrađena je nagradom Emmy. Godine 2008. osnovala je The Christina Pirello Health Education Initiative, a 2003. diplomirala nutricionizam.

coolinarika recept 03.10.2005. Punjeni francuz coolinarika recept 08.07.2006.

tim 1 - prati utjecaj vjetra na transpiraciju tim 2 - prati utjecaj vlažnosti zraka na transpiraciju poštuju dopuštena ograničenja brzine, odnosno prilagode brzinu stanju kolnika i osobinama ceste (noć, magla, kiša, snijeg, poledica, zavoj, uspon, pad kolnika i dr.); ne ulaze u opasna pretjecanja na kratkim dijelovima cesta i na mjestima gdje preglednost nije dovoljna, odnosno na mjestima gdje je to zabranjeno. Kemija, 2. r.

POVEZANE KNJIGE