Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik

Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik - Hoare, Joanna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hoare, Joanna
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Aromaterapija – sveobuhvatni priručnik.pdf
ISBN
5076084298304

OPIS

Ovaj je holistički priručnik sveobuhvatan vodič za sve koji se žele baviti aromaterapijom i ublažiti širok raspon tjelesnih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Napisan je stručno, ali razumljivo te je primjeren kako iskusnim učiteljima i praktičarima tako i početnicima. Osim podrobnih uputa o tome kako valja birati i primjenjivati eterična ulja, ova korisna knjiga:opisuje početke aromaterapije te objašnjava njezino funkcioniranje obuhvaća bogato ilustriran pregled više od četrdeset eteričnih ulja upućuje kako stvarati vlastite mješavine donosi detaljne opise postupaka masaže odraslih i djece, popraćene fotografijama pruža precizne opise slučajeva i nudi praktične savjete za tretiranje tegoba.

Cijena: 175,00 kn Godina izdanja: 2010. dodaj u košaricu dodaj u listu želja.

Pisan je i organiziran na pregledan način, tako da se lako pronalaze informacije koje vam baš sad trebaju. Iako aromaterapija nije zamjena za konvencionalnu medicinu, primjena eteričnih ulja u svakodnevnom životu može imati važnu ulogu u očuvanju zdravlja svakog pojedinca. ...

POVEZANE KNJIGE