501 grad koji morate posjetiti

501 grad koji morate posjetiti Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,49 MB
NAZIV DATOTEKE
501 grad koji morate posjetiti.pdf
ISBN
9950605643617

OPIS

Ova je knjiga poticaj na putovanje, na upoznavanje arhitekture, drugih kultura i običaja te načina života stanovnika svih dijelova svijeta. Opisima najzanimljivijih muzeja, crkava, trgova, građevina i znamenitosti u svakome gradu, popisom događanja tokom godine, ali i upoznavanjem sa svakodnevnim navikama stanovnika ova knjiga otkriva čar putovanja i unosi nas u atmosferu, zvukove, mirise i okuse tih mjesta. Navode se gradovi sa svih kontinenata, veliki i važni glavni gradovi velesila poput Londona, Pariza, Rima, Berlina, Delhija ili New Yorka, kulturno znameniti gradovi pod zaštitom Unesca, kao što su Trogir, Venecija ili Salzburg, ogromni megalopolisi poput Mexico Cityja i Shanghaija, gradovi s dugom tradicijom poput Jerihona i Damaska te neobični i šarmantni mali gradovi poput Ushuaije – u Južnoj Americi, najjužnijeg grada na svijetu, Gadamisa – u sjevernoj Africi, pored oaze u Sahari ili Samarkanda u Uzbekistanu u srednjoj Aziji. Neki će nas gradovi odmah očarati, ali neke ćemo naučiti cijeniti upijajući njihovu vedrinu i osobitost.

14 ... 501 grad koji morate posjetiti Nakladnik: Profil Prijevod: Snježana Ercegovac 01/2010. 544 str., tvrdi uvez s ovitkom Cijena 70 kn Osobno preuzimanje Zg Šestinski dol Slanje nakon uplate na račun dodatnih 30 kn Vrijednost knjige inače 299 kn Grad koji se oporavio od rata, danas je nadaleko poznat po svojoj ljubaznosti i sigurnosti, a čak ga je i poznati vodič Lonley Planet 2010.

Prodaja (76,036) Izdavanje (21,496) Placevi i zemljišta (3,014) Apartmani (1,111) Ostalo (118) 501 grad koji morate posjetiti Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE