Medenjak

Medenjak - Huseinović, Kašmir | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
7,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Medenjak.pdf
ISBN
8215955984738

OPIS

Trcim, trcim, najbrže što mogu, uhvatit me ne može svak, jer ja sam brzi, slasni Medenjak. Bili jednom pekar i njegova žena koji su u svojoj maloj pekarnici pekli najbolji kruh, peciva, perece i kolace, ali nikad nisu probali ispeci medenjake. Jednog su dana odlucili napraviti medenjak u obliku covjeculjka i staviti ga kao ukras u izlog svoje pekarnice. Zamijesili su posebno slasno tijesto u koje su dodali malo meda, cimeta i oraha, oblikovali covjeculjka, od cokolade mu napravili oci, nos i usta pa ga stavili u pecnicu. Prošlo je samo nekoliko minuta kad se iz pecnice zaculo: – Upomoc, upomoc, pustite me van! Pekarova je žena otvorila pecnicu i prije nego što se snašla, Medenjak je iskocio van i pobjegao na ulicu.

Sva prava pridržana. Text and Illustrations © 2021.

- Jedan sam od najmlađih igrača koji je ikada debitirao u HNL-u. Kao kadet sam bio priključen prvoj momčadi i zaigrao nekoliko puta. Kolač medenjak.

POVEZANE KNJIGE