Srednjoškolski plonk kemija

Srednjoškolski plonk kemija PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Srednjoškolski plonk kemija.pdf
ISBN
6813885600904

OPIS

Namijenjen je srednjoškolcima za utvrđivanje gradiva i brzo traženje informacija pri učenju kemije.Sastoji se od šest stranica A4 formata koje se mogu lako preklapati. U PLONKU kemija možete pronaći sljedeće: – važne veličine i najčešće mjerne jedinice – tvar i njezine osobine – reaktivnost organskih spojeva – formule spojeva i jednadžbe reakcija – kemijska veza i stuktura tvari – kemijske promjene i energija – brzina kemijskih reakcija – kemijska ravnoteža – ravnoteža u vodenim otopinama – redoks reakcije – formule i imena organskih spojeva

Od školske godine 2013./2014. u našoj školi se održavaju Stručni ispiti iz kemije za pripravnike sljedećih županija: Zagrebačku, Sisačko-moslavačku, Grad Zagreb (zapad i istok), Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Virovitičko-podravsku, Osječko-baranjsku ... Kemija je temeljna prirodna znanost bez koje je opstanak čovječanstva nezamisliv.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! PLONK - srednjoškolski kemija. 19,95 kn nije dostupno.

POVEZANE KNJIGE