Vrijeme za zagrljaj

Vrijeme za zagrljaj - Kingsbury, Karen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsbury, Karen
DIMENZIJA
12,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme za zagrljaj.pdf
ISBN
9373733295769

OPIS

Cijeli je njihov život serija čuda. Mogu li se zaista još nadati novome čudu? Kada im tragedija skoro uništi život, mogu li nekako pronaći to presudno vrijeme za zagrljaj? Nakon dvadeset i jedne godine, John i Abby Reynolds sretni su zajedno kao da su se tek vjenčali. Uvjereni su da zajedno mogu prevladati probleme iz prošlosti, pitanja svoje djece, a čak i srednjoškolsku politiku zbog koje je nestala radost iz Johnove trenerske karijere. Ali tada nastupa užas … tragedija kakvu John i Abby nisu nikada očekivali. Škripa kočnica i gnječenje metala mijenjaju sve. Odjednom je njihova obitelj razorena, uništeno je srce njihovog postojanja. U tom procesu, njihova djeca gube vjeru u bolju budućnost. Boreći se za oprost i nadajući se čudu, John i Abby moraju zapamtiti što je najvažnije i držati se za to. Zajedno, odlučni su nastaviti sa svojim životom. Ali, je li zajedništvo dovoljno za budućnost kakvu nisu očekivali?

Ujutro na kopnu mraz, a lokalno može biti i magle. Vjetar slab, na moru do umjeren sjeverozapadni i zapadni. Volonteri su ljudi koji zadovoljstvo pronalaze u pomaganju drugima.

Wolvesi su imali dva poena prednosti i napad, a Anthony je zaustavio vrijeme prekršajem na Jarredu Vanderbiltu 4.6 sekundi prije kraja. Koliko puta otvoriš oči u životu koji više nije tvoj? Koliko puta se zaneseš logikom, opravdanjem, izgovorom. Jer bit će bolje.

POVEZANE KNJIGE