Vođenje promjena

Vođenje promjena - Kotter, John P. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kotter, John P.
DIMENZIJA
8,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Vođenje promjena.pdf
ISBN
7531473432895

OPIS

Provedba promjene strategije i njezina uspješna implementacija jedan je od najvažnijih elemenata uspjeha organizacije na globalnom tržištu. Kotter, ekspert vodstva u poslovanju, kroz tri poglavlja detaljno analizira i objašnjava osam koraka koje svaka organizacija mora proći kako bi uspješno došla do cilja svojega poslovanja. Prikazane su i česte greške poslovnih ljudi, a istaknut je i detaljan plan pravilnog djelovanja.

Također ukazuje na gdje i kako poslovni ljudi griješe - unatoč dobrim namjerama. Knjiga „Vođenje promjena" detaljan je plan djelovanja, zajedno sa znakovima upozorenja koji ukazuju na moguće opasnosti. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Vođenje promjena autora Kotter, John P..

Promjena je stvarnost današnjeg poslovnog i privatnog života. Neovisno na kojem radnom mjestu radili, bilo da smo samo zaposlenici ili ujedno i menadžeri na radnim se mjestima svakodnevno susrećemo s promjenama koje nas često zbunjuju, čine nelagodu, nervozu i izazivaju strah. 8.1.1.

POVEZANE KNJIGE