Čudo u Poskokovoj Dragi

Čudo u Poskokovoj Dragi - Tomić, Ante | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić, Ante
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudo u Poskokovoj Dragi.pdf
ISBN
3884131049752

OPIS

Čudo u Poskokovoj Dragi Ante Tomića novi je fenomenalni, humoristički roman ispunjen sjajnim dijalozima, iznenadnim obratima i napetim filmičnim situacijama.Tomićevi likovi čitatelje će ponovno nasmijati do suza jer autor i dalje voli svoje likove, čak i kada se čini da im se pomalo ruga. Ironija kojom presvlači naizgled grubi i primitivni mentalitet laka je poput najfinije svile. Čudo u Poskokovoj Dragi sigurno je najkompleksnije autorovo ostvarenje do sada. Umješno ispreplićući elemente vodvilja, stare holivudske komedije, trilera, romana ceste i komedije zabune, Tomić je napisao divan humoristički roman koji će čitatelji odmah zavoljeti. Ovo je nedvojbeni dokaz jednog velikog spisateljskog umijeća – svi romaneskni elementi ovoga su puta našli svoje mjesto u jednoj slatko-gorkoj komediji, smještenoj u prepoznatljivom vremenu i prostoru.

lipnja s početkom u 20.00 sati Kazalište "Mika Živković" iz Retkovaca u Gradskom kazalištu "Joza Ivakić" u Vinkovcima odigrat će svoju hit komediju "Čudo u Poskokovoj Dragi" koja je do sada ostvarila izniman uspjeh - kako kod publike, tako i kod kazališne struke te je pobrala izvrsne kritike. Drama na srpskom jeziku Narodnog pozorišta počinje novu sezonu premijerom predstave „Čudo u Poskokovoj Dragi" po romanu Ante Tomića. Predstava će premijerno... Ante Tomić : Čudo u Poskokovoj Dragi Preporuči članak Nakon nešto više od četiri godine, koliko je prošlo od "Ljubavi, struje, vode i telefona" pisanog za projekt knjiga uz novine, što je za poklonike njegove proze svakako bilo dugo za čekati, Ante Tomić vraća se na scenu novim naslovom kojem bi se, već ovako u prvoj rečenici ... Čudo u Poskokovoj Dragi Nije, uistinu, ni najstariji sin tada dobro prošao, napukla mu je nadlaktica, rasječena arkada i izbijena dva zuba, ali opći je sud da je Jozo izgubio tu borbu.

Nema tagova. Sedam kilometara uzbrdo od Smiljeva, u krškoj nigdini, kao u kakvoj hajdučkoj republici koja priznaje jedino vlastite zakone, živi udovac Jozo Poskok s četvoricom zamomčenih sinova.

POVEZANE KNJIGE