Mojim očima

Mojim očima - Smith, Gordon | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Gordon
DIMENZIJA
7,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojim očima.pdf
ISBN
8527904305218

OPIS

Sadrži odgovore na sva pitanja o smrti koja su vam ikada pala na pamet!Međunarodno priznati medij, Gordon Smith već je desetljećima u kontaktu sa svijetom duhova. Zahvaljujući takvom izvanrednom iskustvu Mojim očima je knjiga koja će nam pružiti odgovore na sva naša pitanja o smrti. Što se točno događa s nama, postoji li život poslije života, koji dio nas preživi smrt našeg tijela, postoje li raj i pakao te mnoga druga pitanja u ovoj će se knjizi susresti sa svojim boljim polovicama – odgovorima! Njegov šarmantan i šaljiv pristup svim tim ozbiljnim temama jednostavno raspršuje sve strahove koje imamo u vezi smrti i omogućava nam da prihvatimo taj čin kao normalan dio našeg životnog putovanja. Razne anegdote, iskustva stvarnih ljudi kao i Gordonova, koje on dijeli s nama u ovoj knjizi, pružaju nam utjehu i sigurnost što nisu uobičajeni osjećaji kad razmišljamo o smrti.

U TEŠKOM STANJU . Glumac Goran Sultanović u beogradskoj bolnici zbog korone 06.01.2021 u 18:57. "Dete je poginulo pred mojim očima i spaslo mi život": Potresna ispovest preživelog iz udesa u Nišu.

godine bio je poseban. Na poziv za pomoć, petero Ribničana uputilo se u selo Umetić u Općini Donji Kukuruzari radi jasno određene pomoći obitelji Kunić.

POVEZANE KNJIGE