Mojim očima

Mojim očima - Smith, Gordon | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Gordon
DIMENZIJA
5,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Mojim očima.pdf
ISBN
3906852092833

OPIS

Sadrži odgovore na sva pitanja o smrti koja su vam ikada pala na pamet!Međunarodno priznati medij, Gordon Smith već je desetljećima u kontaktu sa svijetom duhova. Zahvaljujući takvom izvanrednom iskustvu Mojim očima je knjiga koja će nam pružiti odgovore na sva naša pitanja o smrti. Što se točno događa s nama, postoji li život poslije života, koji dio nas preživi smrt našeg tijela, postoje li raj i pakao te mnoga druga pitanja u ovoj će se knjizi susresti sa svojim boljim polovicama – odgovorima! Njegov šarmantan i šaljiv pristup svim tim ozbiljnim temama jednostavno raspršuje sve strahove koje imamo u vezi smrti i omogućava nam da prihvatimo taj čin kao normalan dio našeg životnog putovanja. Razne anegdote, iskustva stvarnih ljudi kao i Gordonova, koje on dijeli s nama u ovoj knjizi, pružaju nam utjehu i sigurnost što nisu uobičajeni osjećaji kad razmišljamo o smrti.

Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Valentina Krčmar HRVATSKA MOJIM OČIMA I SRCEM. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži SLUČAJNO JE SNIMIO SVOJU ŽENU S DRUGIM: 'Seksali su se pred mojim očima, još uvijek ništa ne znaju, a najgore je ono što mi je sada rekla' Foto: shutterstock Autor: Magazin.hr 24.11.2020 9:12 Povijest - Petar Ogurlić: Primorje u mojim očima.

Darku Elezu u Beogradu produžen ekstradicioni pritvor za još 40 dana 05.01.2021 u 14:06. Više o temi Beograd.

POVEZANE KNJIGE