Vegetarijanska kuhinja

Vegetarijanska kuhinja - Popić, Itana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popić, Itana
DIMENZIJA
4,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Vegetarijanska kuhinja.pdf
ISBN
1985828165427

OPIS

Vegetarijanska kuhinja je sastavljena od probranih i iskušanih recepata za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od povrća. Jela su pripremljena tako da su korištene namirnicei načini pripreme ustaljeni u našoj domaćoj kuhinji. Recepti su popraćeni vrhunskim fotografijama, a knjiga donosi opis i hranjive sastojke svih vrsta povrća korištenih kod pripreme jela. Bez obzira jeste li vegetarijanac ili povrće koristite kao ukusan prilog, ova će vam knjiga s brojnim novim receptima i idejama omogućiti da sebi i svojoj obitelji poslužite raznolike i zdrave obroke.

Želja mi je bila da " Vegetarijanska Kuhinja " bude platforma za razmjenjivanje recepata, iskust ava i literature o vegetarijanskoj prehrani. Uvod (prof. Edvin Ferber) Povrće, Miješano povrće, Kokteli, Tijesta-sirevi-jaja, Soja, Žitarice, Kruh, Umaci, začini i mirodije Vegetarijanska Kuhinja I Savjeti Za Sretan Život.

Čeprav večina nas aktivno ne opravičuje ubijanja, smo razvili navado, ki jo družba podpira, da redno uživamo meso, ne da bi se zares zavedali, kaj so storili živalim, ki jih jemo! ... Vegetarijanska sarma od soje. Vegetarijanska sarma od soje je još jedna verzija ovog popularnog hranjivog jela koju možete pripraviti već danas.

POVEZANE KNJIGE