Novi jadi Adriana Molea

Novi jadi Adriana Molea - Townsend, Sue | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Townsend, Sue
DIMENZIJA
10,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi jadi Adriana Molea.pdf
ISBN
4006427471338

OPIS

Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji. Sada u njima osim seksa ima sve više politike. Ponovno pratimo ironično iskazane Adrianove opservacije o ljubavi, obitelji, književnosti kao i o društvenim i moralnim vrijednostima okružujućeg svijeta.

Budući da je njen roman "Tajni dnevnik Adriana Molea" doživio neočekivan uspjeh, logičan slijed je bio pisanje drugog romana. Međutim, "Novi jadi Adriana Molea" nisu jedini nastavak, autorica je napisala i sljedeće nastavke: "Adrian Mole na pragu ... SUE TOWNSEND / NOVI JADI ADRIANA MOLEA.

Dodaj u košaricu U ovom modernom romanu, upoznajemo glavni lik, trinaestogodišnjeg Adriana Molea, te kroz njegova razmišljanja saznajemo o svim problemima koji ga muče, kao i osobama s kojima se prepliće njegov život. Roman je zapravo njegov vlastiti dnevnik u kojem se nižu njegove misli i ... Novi jadi Adriana Molea - Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.

POVEZANE KNJIGE