Novi jadi Adriana Molea

Novi jadi Adriana Molea - Townsend, Sue | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Townsend, Sue
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Novi jadi Adriana Molea.pdf
ISBN
9544945898685

OPIS

Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.Adrian je sada malo stariji i zreliji pa su i njegovi problemi malo drugačiji. Sada u njima osim seksa ima sve više politike. Ponovno pratimo ironično iskazane Adrianove opservacije o ljubavi, obitelji, književnosti kao i o društvenim i moralnim vrijednostima okružujućeg svijeta.

Međutim, "Novi jadi Adriana Molea" nisu jedini nastavak, autorica je napisala i sljedeće nastavke: "Adrian Mole na pragu zrelosti", "Adrian Mole i mali vodozemci ... Roman Novi jadi Adriana Molea je zapravo dnevnička ispovijest glavnog junaka Adriana u kojem on piše sve što se događa u njegovom životu, on opisuje svoje probleme u školi, kod kuće i sve probleme koje prate jednog tinejdžera. Adrian se suočava s raznim osjećanjima, osjećajem sazrijevanja i ulaska u svijet odraslih. Novi jadi Adriana Molea logičan su nastavak o sudbini glavnoga junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea koji je postigao fantastičan uspjeh u Engleskoj, Hrvatskoj i u svijetu.

MARC zapis - ID: 2585 ... Novi jadi Adriana Molea - Sue Townsend, tvrdi uvez, 091/5941536 Novi jadi Adriana Molea nastavak su dnevničke ispovijesti glavnog junaka romana Tajni dnevnik Adriana Molea. Adrian, dobroćudan i ranjiv, hiperosjećajan i zbunjen tinejdžer u ovom je romanu malo stariji i zreliji, pa su i njegovi problemi drukčiji.

POVEZANE KNJIGE