O umijeću ljubavi

O umijeću ljubavi - Shakespeare, William | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shakespeare, William
DIMENZIJA
4,90 MB
NAZIV DATOTEKE
O umijeću ljubavi.pdf
ISBN
3477028956167

OPIS

Ilustrirano izdanje najljepših ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poezijama Novo ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji, uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Osim majstorskim prijevodom, Mate Maras, ugledni prevoditelj Shakespearovih djela, ovu je knjigu obogatio sjajnim pogovorom o povijesti prevođenja Shakespearea na hrvatski. Cijelu knjigu krasi 75 probranih umjetničkih slika koje vjerno dočaravaju atmosferu vanvremenskih stihova s univerzalnim porukama koje su danas jednako životne kao i kada su napisane.

Uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Čak i više negoli bilo koje umijeće, ljubav zahtijeva stvarni uvid i razumijevanje. U svojoj neobičnoj knjizi, dr.

To nije ljubav. Da bismo utekli od usamljenosti i praznine, upuštamo se u bilo kakvu aktivnost, bacamo se na neki posao ili u nečiji zagrljaj. O UMIJEĆU LJUBAVI - william shakespeare (100025948) - Novo ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji, uz bilješke s pojašnjenjem, popra... Istinita priča o zabranjenoj ljubavi nećaka Virginije Woolf i misteriozne kineske spisateljice K.! Kina 30-tih godina prošlog stoljeća.

POVEZANE KNJIGE