O umijeću ljubavi

O umijeću ljubavi - Shakespeare, William | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shakespeare, William
DIMENZIJA
3,41 MB
NAZIV DATOTEKE
O umijeću ljubavi.pdf
ISBN
6550925630156

OPIS

Ilustrirano izdanje najljepših ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poezijama Novo ilustrirano izdanje najljepših, najvažnijih i najintrigantnijih ljubavnih odlomaka u Shakespeareovim dramama i poeziji, uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Osim majstorskim prijevodom, Mate Maras, ugledni prevoditelj Shakespearovih djela, ovu je knjigu obogatio sjajnim pogovorom o povijesti prevođenja Shakespearea na hrvatski. Cijelu knjigu krasi 75 probranih umjetničkih slika koje vjerno dočaravaju atmosferu vanvremenskih stihova s univerzalnim porukama koje su danas jednako životne kao i kada su napisane.

Uz bilješke s pojašnjenjem, popraćeni poučnim uvodom kao i kraćim prikazom svakog djela iz kojeg se navodi ulomak. Čak i više negoli bilo koje umijeće, ljubav zahtijeva stvarni uvid i razumijevanje. U svojoj neobičnoj knjizi, dr.

Ovo je tragična priča o rasulu do kojeg ih je doveo sraz ideologija i stvarnosti. S radnjom koja se odvija u Kini, tridesetih godina dvadesetoga stoljeća, K otkriva istinitu priču o ... Je li ljubav umijeće? Ako jest, ona zahtijeva znanje i trud.

POVEZANE KNJIGE