Smrt Bunnya Munroa

Smrt Bunnya Munroa - Cave, Nick | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cave, Nick
DIMENZIJA
6,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Smrt Bunnya Munroa.pdf
ISBN
7002498926502

OPIS

Nick Cave, mračni bard rocka i jedna od najutjecajnijih ikona suvremene kulture, u svom drugom, dugoočekivanom romanu još jednom potvrđuje svu raskoš svojih raznorodnih talenata! Smrt Bunnya Munroa je mahnita priča o netom obudovjelom trgovcu kozmetičkim proizvodima, svojevrsnom bludnom sinu opsjednutom nebrojenim seksualnim i inim zastranjenjima; o njegovom alegorijskom putovanju na kraj noći u potrazi za vlastitom dušom i fantazmagoričnoj transformaciji iz razvratnog ševca preko promućurnog trgovca u živog mrtvaca… Nakon ovako kvalitetnog, žestokog i modernog uratka, definitivno više nema dvojbe da Cave visoko postavlja letvicu svoje nove, posve ozbiljne književne karijere. Jer, ovo je dobar i zaokružen, ali prije svega, neobično dojmljiv i duboko potresan roman – pravo otkriće za površne poznavatelje Caveova stvaralačkog opusa, a ultimativna lektira za fanove. Riječju: književni događaj par (s)excellence! Kad bi zaključali Cormaca McCarthya, Franza Kafku i Bennya Hilla u priobalni apartman u Brightonu, vjerojatno bi izašli s nečim poput Bunnya Munroa… Caveov roman se nameće kao snažno djelo… štivo koje osvaja…IRVINE WELSH

Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu li slanje Tisak paketom (troškove snosi kupac) „Smrt Bunnya Munroa" autora Nicka Cavea u izdanju „Šarenog dućana" Knjigu će predstaviti: mr.sc. Denis Peričić, prevoditelj i pogovoritelj, i mr.sc.

svibnja prevoditelja Denisa Peričića te su zajedničkim snagama predstavili roman Nicka Cavea "Smrt Bunnya Munroa", u izdanju nakladničke kuće "Šareni dućan". Nick Cave, "Smrt Bunnya Munroa" Nick Cave, "Smrt Bunnya Munroa" Dakle, radi se opet o romanu koji obrađuje seks i nasilje. Prati propadanje Bunnya od ljigavog ševca kojeg ne osjeća grižnju savjesti čak niti kada mu se žena ubije zbog njegovih prevara, do hodajućeg mrtvaca koji je očajan za jebom toliko da napastuje neprivlačne žene i siluje narkomanke.

POVEZANE KNJIGE