Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti

Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti - Brumen, Vlatka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brumen, Vlatka
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti.pdf
ISBN
7958007204135

OPIS

Stjecanje osnovnih znanja o načelima i načinima provedbe zaštite zdravlja radnika i rada na siguran način svrha je ovog Priručnika. Zbog relativno dugog procesa pripreme, u ovom izdanju nisu obrađene promjene zakona i propisa koje su se u međuvremenu dogodile i koje su najavljene za slijedeće izdanje, no to ne dovodi u pitanje osnovnu svrhu i temeljne poruke ovog Priručnika. Dinamično multidisciplinarno znanstveno i stručno područje zdravlja i sigurnog rada opisano sa stajališta stručnjaka, čini ovaj Priručnik zanimljivim i korisnim ne samo djelatnicima sektora već i svakom laičkom čitatelju.

vrsta uveza: meki dimenzije knjige širina i visina: 14x20 cm jezik: hrvatski načela sprječavanja, odnosno prevencije. Ustroj zaštite zdravlja i sigurnosti na radu u djelatnosti zdravstvene zaštite na svakoj razini treba usmjeriti na pravodobno sprječavanje opasnosti, a ne samo na naknadno rješavanje posljedica, kako bi se djelotvorno zaštitili ljudski životi, zdravlje i sigurnost. Kao poslodavac morate osigurati sigurnost i zdravlje zaposlenika u svakom aspektu povezanom s radom.

Alati korisnika ... Zagreb-Dubrava / Grad Zagreb Sigurnost i zaštita; Tvrtka se bavi zaštitom na radu i sigurnosti od požara.

POVEZANE KNJIGE