Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti

Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti - Brumen, Vlatka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brumen, Vlatka
DIMENZIJA
11,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Sigurnost i zaštita na radu u biomedicinskoj djelatnosti.pdf
ISBN
9997620292987

OPIS

Stjecanje osnovnih znanja o načelima i načinima provedbe zaštite zdravlja radnika i rada na siguran način svrha je ovog Priručnika. Zbog relativno dugog procesa pripreme, u ovom izdanju nisu obrađene promjene zakona i propisa koje su se u međuvremenu dogodile i koje su najavljene za slijedeće izdanje, no to ne dovodi u pitanje osnovnu svrhu i temeljne poruke ovog Priručnika. Dinamično multidisciplinarno znanstveno i stručno područje zdravlja i sigurnog rada opisano sa stajališta stručnjaka, čini ovaj Priručnik zanimljivim i korisnim ne samo djelatnicima sektora već i svakom laičkom čitatelju.

Sigurnost izlazi četiri puta na godinu. Djelatnosti Instituta Sigurnost. Djelatnosti.

Značajne su aktivnosti usmjerene na ... Tu su i možebitni popravci, koji dodatno povisuju ulog u tom odražavanju. Svu brigu oko ovakvih detalja možete zanemariti, ukoliko se odlučite za našu opciju najma radne odjeće.

POVEZANE KNJIGE