Strah od pletenja

Strah od pletenja - Rudan, Vedrana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rudan, Vedrana
DIMENZIJA
5,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Strah od pletenja.pdf
ISBN
7063909806720

OPIS

Knjiga o hrvatskim političarima i svemu što su nam lagali – 100% necenzurirano!Urednik ove knjige Vladimir Arsenijević naredio mi je da napišem ovaj Uvod. “Dovoljno je pet rečenica.”Ovo su tekstovi iz Ferala i Nacionala objavljeni između 1999. i 2008. godine. Ferala više nema. Vlasnik Nacionala Ivo Pukanić je ubijen. Mračni likovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili hrvatski političari i zločinci i danas su hrvatski političari i zločinci. Hrvatski popovi koji su u mojim prastarim tekstovima bili lažljivci, licemjeri i manipulatori i danas su lažljivci, licemjeri i manipulatori. NATO koji je u mojim pričama bio gadna, jeziva, daleka hrvatska budućnost danas je gadna, jeziva hrvatska sadašnjost. Zla dječica iz mojih starih priča danas su zli ljudi. Moji junaci, loši jebači iz dvije tisuće i prve, i danas loše jebu. Presretna sam što moje priče drže vodu, prežalosna što se ništa ne mijenja na bolje. Nadam se da ćete u ovoj knjizi otkriti ono što sam ja otkrila jučer, život je ipak prekrasan. Hvala Predragu Luciću koji mi je knjizi poklonio naslov. Hvala Ivi Pukaniću jedinom uredniku koji me nikad nije cenzurirao.U Rijeci, 15. travnja 2009. (iz Uvoda)Od iste autorice do sada objavljeno u izdanju V.B.Z.-a: Kad je žena kurva/Kad je muškarac peder

Knjige izložene kao sol, kao grožđe, kao papar - 64. ... Od psihoterapije primjenjuje se najèe æe kognitivno-bihevioralna ili kognitivna terapija, i to postupkom desenzitizacije ili izlaganja u kojoj se bolesnik postupno izla e onome to ga pla i dok se navedeni strah ne poèinje smanjivati.

Strah od pletenja. Urednik ove knjige Vladimir Arsenijević naredio mi je da napišem ovaj Uvod.

POVEZANE KNJIGE