Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću

Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću.pdf
ISBN
5239950286876

OPIS

U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju.Kako svoj seksualni život učiniti uspješnim te se riješiti krivnje i osjećaja manje vrijednosti? Kako postići slavu i uspjeh? Je li moguće osloboditi se ovisnosti? Možemo li se vratiti zdravom i prirodnom načinu života, a ipak biti dio suvremenog društva? Što je iskonski cilj svakog živog bića i imaju li životinje i biljke svijest i osjećaje? Sjećaju li se djeca prošlih života i zašto s vremenom gube jedinstvo duše i razuma s kojim se rađaju? Tko su indigo djeca i zašto dolaze? Postoji li reinkarnacija? Kako poimati Boga – kao strogog vladara ili dobrohotnog roditelja? Mudro i suosjećajno Zeland nam još jednom dokazuje koliko je transurfing moćna tehnika koja zaista djeluje!

Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove. U četvrtoj knjizi o transurfingu govori se o tome zašto je upravljanje stvarnošću moguće i što ga ometa. Možete se osloboditi iluzije odraza i probuditi se u svojem zrcalnom snu u stvarnosti.

Prekomjerni potencijali stvaraju se kada dajete previše pozornosti i vrijednosti nekom predmetu ili događaju. Subjektivna procjena izobličava objektivnu stvarnost dajući predmetu ili događaju pretjerane negativne ili pretjerane pozitivne osobine. TRANSURFING 4 Upravljanje stvarnošću ; Dodatnih 10% popusta na tri kupljene knjige koje nisu na akciji % 10 % Sačuvajte u listi želja.

POVEZANE KNJIGE