Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću

Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću - Zeland, Vadim | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zeland, Vadim
DIMENZIJA
4,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Transurfing 4 – Upravljanje stvarnošću.pdf
ISBN
4600496436471

OPIS

U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju.Kako svoj seksualni život učiniti uspješnim te se riješiti krivnje i osjećaja manje vrijednosti? Kako postići slavu i uspjeh? Je li moguće osloboditi se ovisnosti? Možemo li se vratiti zdravom i prirodnom načinu života, a ipak biti dio suvremenog društva? Što je iskonski cilj svakog živog bića i imaju li životinje i biljke svijest i osjećaje? Sjećaju li se djeca prošlih života i zašto s vremenom gube jedinstvo duše i razuma s kojim se rađaju? Tko su indigo djeca i zašto dolaze? Postoji li reinkarnacija? Kako poimati Boga – kao strogog vladara ili dobrohotnog roditelja? Mudro i suosjećajno Zeland nam još jednom dokazuje koliko je transurfing moćna tehnika koja zaista djeluje!

072 007 007 Transurfing 4 Upravljanje stvarnošću | Vadim Zeland | ISBN: 9789532571516 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. FB Kala [email protected] 97 7967 039Za tretmane Theta healing, savjetovanje, molitve oslobodenja...Ocitanje da li ste pod bilo kakvim negativni... transurfing 4. U četvrtoj knjizi o transurfingu Zeland govori se o tome zašto je upravljanje stvarnošću moguće i što ga ometa, kako se osloboditi iluzije odraza i probuditi se u svojem zrcalnom snu u stvarnosti. Transurfing 4.

Upravljanje stvarnošću Redovna cijena: 85,00 kn: Popust: 10%: Web cijena: 76,50 kn: Dodaj u košaricu . U četvrtom nastavku iznimno uspješne serije o transurfingu autor razmatra konkretna pitanja koja nas sve zaokupljaju. „Upravljanje stvarnošću" je četvrta knjiga o Transurfingu - tajanstvenom aspektu stvarnosti koja je u čitaocima izazvala toliko emocija.

POVEZANE KNJIGE