808 pristanov in zalivov

808 pristanov in zalivov Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,24 MB
NAZIV DATOTEKE
808 pristanov in zalivov.pdf
ISBN
2888217863332

OPIS

808 PRISTANOV & ZALIVOV – HRVAŠKA, SLOVENIJA, ČRNA GORA – ATLAS PRISTANIŠČ IN SIDRIŠČ S 760 NAČRTI 46 ZEMLJEVIDIPriručnik se sastoji od 124 stranice, a obrađuje osnovne podatke vezane za luke i morske pravce u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. posebno je interesantan i detaljan opis luka kao i pravci puhanja vjetrova i mjesto za sidrenje. Osim već spomenutoga, nautičarima će biti korisni podaci vezani uz potrebnu dokumentaciju za plovidbu, temperature zraka, detaljna pojašnjenja simbola i signala na moru te još mnogi korisni detalji.

Quick View. Atlas istočne jadranske obale, otoka i zaleđa.

V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. Imeti mora najmanj plane marin in zalivov z vsemi potrebnimi podatki za sidranje ali vezanje, pa še druge uporabne stvari. Gledam med: - Peljar - 808 luka i uvala - 1300 planova Kateri vodnik mi priporočate. Digestat je visokokvalitetno đubrivo koje bi svako trebao da koristi u ratarskoj proizvodnji.

POVEZANE KNJIGE