Kako nacrtati što god poželite

Kako nacrtati što god poželite - Linley, Mark | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Linley, Mark
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako nacrtati što god poželite.pdf
ISBN
9771028754342

OPIS

Svatko može naučiti crtati! Mark Linley pobudit će u vama želju da uzmete olovku u ruku i stvorite magično remek-djelo. Njegovo pozitivno stajalište jamči brze i konkretne rezultate i sve veće samopouzdanje.Naučite kako pravilno opažati i ispravno predočiti osnovni obris. Pridržavate li se ključnih pravila i praktičnih savjeta, vaš će se crtež pretvoriti u pravo umjetničko djelo! Obračunajte se s krajolicima! Saznajte kako jednostavno prikazati građevine! Uhvatite se u koštac s mačkama! Pripitomite divlje životinje! Bacite se i na ljude! Naučit ćete kako postići zapanjujuću sličnost ili kako ih karikirati u stripovske likove. Povežite sva stečena znanja i u tili čas postat ćete pravi stručnjak!

Možete raditi što god poželite! Ne postoje granice (izvan vaših misli, vaše glave). Ali kažem vam, sve to možete tek kad postanete prava osoba.

Papir nosite sa sobom u džepu da biste crtali kad god vam se prohtije i raspoložen za to. Ezop antikvarijat > Knjige > Umjetnost > Likovna umjetnost > Kako nacrtati što god poželite. Kategorije.

POVEZANE KNJIGE