Moja beba – prva godina moje curice

Moja beba – prva godina moje curice - Kozina, Drago (ur.) | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (ur.)
DIMENZIJA
6,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja beba – prva godina moje curice.pdf
ISBN
6308458929048

OPIS

Rođenje djeteta uvijek je jedinstven događaj i iskustvo povezano s nadom, ljubavlju, srećom i radošću. Sad počinje zajednički život izvan majčina tijela. Dijete napušta svoje zaštitno okružje i nada se ponovno pronaći sigurnost i zaštitu u naručju punom ljubavi. Osjećaj zaštićenosti, sigurnosti i roditeljska podrška posebno su važni u prvim godinama života. Dijete u prvih dvanaest mjeseci velikim koracima napreduje od novorođenčeta koje je potrebno hraniti i nositi, do mališana koji može mnogo sam učiniti. Zbog toga se prvoj godini pridaje posebna važnost.

Želja joj se ostvarila u prvom pokušaju i na svet je došla Helena, koja je napunila godinu dana. Početna > Beba > 4 - 8 mjeseci > Prva godina života: učenje kroz povjerenje. Tweet.

Rođen je tri nedelje pre termina hitnim carskim rezom, imala sam problema sa dojenjem i bila sam vrlo anksiozna. Ipak, sve te prekretnice su nam išle od ruke.

POVEZANE KNJIGE