Rječnik hrvatskog jezika

Rječnik hrvatskog jezika - Anić,Vladimir | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anić,Vladimir
DIMENZIJA
10,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Rječnik hrvatskog jezika.pdf
ISBN
7999354686401

OPIS

RJEČNIK HRVATSKOG JEZIKA CD Ovaj praktičan rječnik manjeg formata sadrži 16.748 osnovnih riječi i idealan je za svakodnevnu uporabu na poslu, u školi, kod kuće. Tu ćete naći jednostavne i sažete definicije pojmova, više od 60.000 izvedenica, sinonima i sinonimskih izraza te popis županija i hrvatskih gradova s nazivima stanovnika. Kompletan sadržaj rječnika naći ćete i na CD-ROM-u koji dolazi uz rječnik.

ur. Ljiljana Jojić, Školska knjiga, Zagreb 2015. Googleova besplatna usluga u trenu prevodi riječi, fraze i web-stranice s engleskog na više od 100 jezika i obratno. Školski rječnik hrvatskoga jezika izrađen u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje normativni je jednojezični rječnik namijenjen u prvome redu učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, ali i svima koji se služe hrvatskim standardnim jezikom. opis - rjeČnik hrvatskog Žargona Naša znanost o jeziku nije još posve suglasna oko naziva za govor određenih grupa ljudi koji po svojoj strukturi i namjeni izlazi iz okvira standardnog jezika, a napose iz okvira dijalekata. Petar Guberina — Kruno Krstić: Razlike između hrvatskoga i srpskoga književnog jezika, Matica hrvatska, Zagreb, 1940.

pegla, frižider), pa je Rječnik pravo mjesto da korisnika poučimo te s regionalne ili razgovorne riječi uputimo na standardnojezičnu. VELIKI RJEČNIK HRVATSKOG standardnog jezika. objavljeno: 13.

POVEZANE KNJIGE