Paul je pun pogodak

Paul je pun pogodak - Boie, Kristen | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boie, Kristen
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Paul je pun pogodak.pdf
ISBN
8238839890497

OPIS

Osim što je posvojen, Paul se od druge djece u razredu razlikuje i po boji kože. Dječak se na razne načine bori protiv predrasuda svojih prijatelja, ali i odraslih. Jednom ga prilikom policajac dovodi kući jer ga je zatekao kako šara po zidu na kojem piše stranci van. Bojeći se da će ga roditelji vratiti, Paul bježi od kuće… Knjiga je namijenjena djeci od 7 do 10 godina

"Ti si bio pun pogodak", kaže tata kad s Paulom igra nogomet i kad mora učiniti stanku jer se umorio. "Nema mnogo nogometaša na svijetu kao što je Cristiano Ronaldo. Nema niti mnogo klubova kao što je Real i mi želimo samo ono najbolje.

This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic. PUN POGODAK d.o.o. Molvanska 3, Zagreb Djelatnost: 5610, Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane OIB: 67853790331 MB: 02205122 Godina osnivanja: 2007.

POVEZANE KNJIGE