Organski dom

Organski dom - Richardson, Rosamond | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Richardson, Rosamond
DIMENZIJA
12,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Organski dom.pdf
ISBN
8015674121339

OPIS

Knjiga “Organski dom”, autorice Rosamond Richardson praktični je priručnik za održavanje životnog prostora bez štetnih tvari, gdje se nalaze svi odgovori na najaktualnija pitanja o očuvanju okoliša u potrošačkom društvu. Gdje nabaviti prirodne materijale za opremanje doma, kako održavati čistoću u kući bez kemijskih sredstava za čišćenje, kako dojenče zaštititi od alergija okružujući ga prirodnim materijalima, kako održavati vlastito zdravlje konzumirajući hranu koja je nezagađena pesticidima i teškim metalima, kako izraditi masku ili kremu za lice od prirodnih sastojaka, samo su neke od tema kojima se autorica bavi u ovoj knjizi dajući pritom lako primjenjive upute i savjete sa ciljem poboljšanja kvalitete života svakog čitatelja i povećanja svjesnosti našeg utjecaja na okoliš. Rosamond Richardson je britanska autorica, koja od sredine osamdesetih godina živi na engleskom seoskom imanju, reciklirajući otpad, koristeći organske proizvode i električnu energiju iz obnovljivih izvora. Hrvatsko izdanje “Organskog doma” donosi i popis web stranica na hrvatskom jeziku na kojima čitatelj može naći više informacija o uštedi energije, prirodnim materijalima za opremanje doma, o organskom uzgoju hrane, njezi kućnih ljubimaca, zbrinjavanju i recikliranju otpada, prirodnom liječenju te o njezi dojenčadi.

Želite li smanjiti količinu plastike koju svakodnevno trošite i bacate, imam super ideju. Krpice od voska ili kako moja prijateljica kaže - voskomot ! Organski dom Tekstualna građa, tiskana .

L'Oréal poziva studente da osmisle budućnost beauty svijeta 05.02.2021. Ružičasti poklon za nezaboravno Valentinovo 05.02.2021. Organska kemija je grana kemije koja proučava spojeve ugljika koji čine živi svijet.To je relativno nova znanost jer je počela rasti tek početkom 19.

POVEZANE KNJIGE