Nježne usluge terenskog komercijalista

Nježne usluge terenskog komercijalista - Dimoski, Ivan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dimoski, Ivan
DIMENZIJA
6,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Nježne usluge terenskog komercijalista.pdf
ISBN
1040312511460

OPIS

Nježne usluge terenskog komercijalista književnog debitanta Ivana Dimoskog monotematska je zbirka – sedam ljubavnih priča koje zbog muškog lika i jedinstvenog mjesta zbivanja djeluju kao labavije koncipiran roman. Mladić Luka radi u knjižari na nekom otoku. U knjižaru svraćaju žene koje upoznaje i u koje se zaljubljuje, a svaka od njih ima svoju priču, ponekad lagašnu, ponekad dramatičnu, jednom je u pitanju putnica u prolazu, drugi put se ljubav razvija preko interneta. Vrlo šturim rečenicama Dimoski uspijeva uspostaviti ozračje čistote ljubavi koja proizlazi iz srdačnosti, ponekad prostodušnosti, uvijek daleko od bilo kakva koristoljublja. Istodobno, Nježne usluge terenskog komercijalista jesu knjiga o samoći i želji za društvom. Glavni junak samoću rješava čekanjem, ženski likovi najčešće potragom. Susreti redovito završavaju rastankom, a Dimoski kao da poručuje da je najvažnije da jedni drugima ostanemo lijepe uspomene. Posljednja priča završava brakom, a poslije nje slijedi dijalog o ljubavi u kojem Dimoski spretno i nenametljivo iznosi misli iz svog svjetonazora koji slijedi učenje Sai Babe. Ipak, na samom kraju iznenađenje – u epilogu koji završava poletnim očekivanjem novog ljeta i novih ljubavi sugerira se – ne mačistički projekt, nego projekt čiste ljubavi prema svima. Nježne usluge terenskog komercijalista nema čestih pandana u suvremenoj književnosti. Kreće se na rubu ljubića, ali i uporno ostaje s ovu stranu literature.

Počnite novu karijeru upravo sada! Nježne usluge terenskog komercijalista. Sinoć je u kutinskoj Knjižnici i čitaonici predstavljena knjiga "Nježne usluge terenskog komercijalista" književnog debitanta Ivana Dimoskog. Rok za prijavu: 31.03.2020.

Informirajte se na koji se način možete zaštititi kad vas netko traži vaše osobne podatke te kako prepoznati napade putem raznih digitalnih kanala. Pretraga posla Terenski komercijalista. Najnoviji poslovi prema upitu Terenski komercijalista.

POVEZANE KNJIGE