Oživite povijest Vikinzi

Oživite povijest Vikinzi - Macdonald, Fiona | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macdonald, Fiona
DIMENZIJA
12,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Oživite povijest Vikinzi.pdf
ISBN
5691974189248

OPIS

Odjenite se, jedite, pišite i igrajte se baš kao VikinziIzradite vikinšku kacigu. Pijuckajte slatko piće od jebuke. Obojite tkaninu na vikinški način. Sve knjige iz naklade OŽIVITE POVIJEST udružuju poučan tekst s izvrsnim praktičnim zadacima. Svaka knjiga iz ove biblioteke predstavlja mladim čitateljima jedno izuzetno zanimljivo povijesno razdoblje, upoznajući ih s tadašnjom hranom i pićem, odijevanjem, nastambama, vjerovanjima i svečanostima, obiteljskim životom i uređenjem društva. Napisali su ih priznati stručnjaci iz određenih područja. Savršene su za zadatke koji se rade kod kuće! U okvirima ‘JESTE LI ZNALI?’ navode se izazovne zanimljivosti. Slijedeći korak po korak, zadaci su popraćeni jednostavnim uputama i fotografijama.

Macdonald: VIKINZI. Zakoračite u svijet drevnih vikinga i naučite kako su živjeli, kako se odijevali, jeli i pili.

e. danski Vikinzi počeli su vršiti prepade na prostoru tadašnje Frizije — obalnom dijelu Evrope koji se proteže negdje od Danske pa do Nizozemske.

POVEZANE KNJIGE