U zadnji čas

U zadnji čas - Mandić, Igor | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandić, Igor
DIMENZIJA
11,61 MB
NAZIV DATOTEKE
U zadnji čas.pdf
ISBN
5269328374389

OPIS

U zadnji čas – Autobiografski reality showNajoštriji hrvatski publicist u svojoj bespoštednoj autobiografiji ne štedi ni sebe ni svoje protivnike. U zadnji čas nastavak je hvaljenog i nagrađivanog hita Sebi pod kožu. Mandić ponovo spretno prepleće aktualna zbivanja s prisjećanjima na davna vremena: odrastanje u Dalmaciji, studiranje u Zagrebu, novinarske početke, velike polemike s uglednim protivnicima iz kulture i politike. Nema milosti prema svojim protivnicima, ali ni prema sebi samome; ironičan je i na račun svoje mladenačke pregrijanosti. bahatosti, pretjeranih stavova; nerijetko se ruga samome sebi, a donosi i tuđe tekstove koji ga ironiziraju, ne koristeći se naknadnom pameću kako bi sebe predstavio pametnijim i ljepšim. Svojim kritičkim skalpelom Mandić prodire do srži otkrivajući i najintimnije sfere vlastite osobnosti. Dramatično je to i osobno svođenje računa koje se odvija pred očima publike kojoj je posvetio ne samo svoje autorsko djelovanje već je pred njom rastvorio hrabro i cijeli svoj život.

PREDSJEDNICA UGOSTITELJA NAJAVILA DA ĆE IH VEĆINA OTVORITI U PONEDJELJAK: 'Ako ne zaposlimo ljude u punom kapacitetu, ne znam tko će sezonu raditi' ... Evo sad možete saznati zašto su imena u reprezentaciji jako bitna.;) / Croatian 'Who's on first?' version. Thank you Abbott and Costello.;)Glume:Jan KerekešZ... U zadnji čas je izbjegao sigurnu smrt, ali ono što ga je dočekalo na kraju nije uspio izbjeći 5K.

Ne plaćaju račune na vrijeme i ostavljaju božićnu kupovinu za Badnjak. Ovo je naučeno ponašanje i zato može biti i odučeno.

POVEZANE KNJIGE