U zadnji čas

U zadnji čas - Mandić, Igor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mandić, Igor
DIMENZIJA
4,50 MB
NAZIV DATOTEKE
U zadnji čas.pdf
ISBN
5445333408614

OPIS

U zadnji čas – Autobiografski reality showNajoštriji hrvatski publicist u svojoj bespoštednoj autobiografiji ne štedi ni sebe ni svoje protivnike. U zadnji čas nastavak je hvaljenog i nagrađivanog hita Sebi pod kožu. Mandić ponovo spretno prepleće aktualna zbivanja s prisjećanjima na davna vremena: odrastanje u Dalmaciji, studiranje u Zagrebu, novinarske početke, velike polemike s uglednim protivnicima iz kulture i politike. Nema milosti prema svojim protivnicima, ali ni prema sebi samome; ironičan je i na račun svoje mladenačke pregrijanosti. bahatosti, pretjeranih stavova; nerijetko se ruga samome sebi, a donosi i tuđe tekstove koji ga ironiziraju, ne koristeći se naknadnom pameću kako bi sebe predstavio pametnijim i ljepšim. Svojim kritičkim skalpelom Mandić prodire do srži otkrivajući i najintimnije sfere vlastite osobnosti. Dramatično je to i osobno svođenje računa koje se odvija pred očima publike kojoj je posvetio ne samo svoje autorsko djelovanje već je pred njom rastvorio hrabro i cijeli svoj život.

Podijeli: Tweet; WhatsApp; Autor: Webcafe.hr 01.02.2020. 0:00.

I ove je godine najpopularniji izborni predmet na državnoj maturi Fizika. Prema podacima NCVVO-a, taj predmet prijavilo je 7.249 učenika, koji će ispit pisati sljedećeg četvrtka u 9 sati. Promjena u zadnji čas, Musa se vraća u Europu?! Autor: NBACro .

POVEZANE KNJIGE