Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik

Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik - Miličević, Marijana | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miličević, Marijana
DIMENZIJA
9,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački školski rječnik.pdf
ISBN
1728082660353

OPIS

Na 565 stranica u boji (nastavni predmeti, predmeti za školu, sport, trgovine, odjeća, životinje, voće, povrće, obroci) i uz ilustrirane dijaloge ovaj rječnik donosi više od 20 000 pojmova. Sadrži opširan i lako razumljiv pregled gramatike njemačkog jezika, kratice, tablice s nazivima brojeva, razlomaka i mjernih jedinica, političke karte i oznake za vrste riječi.

Hrvatsko-njemački rječnik i 3. Rječnik obuhvaća više od 1000 najčešće rabljenih standardnih njemačkih odnosno hrvatskih pojmova iz područja bankovnih i burzovnih poslova. Rječnik je namijenjen stručnjacima (hrvatskim i njemačkim bankarima, brokerima, bankovnim namještenicima i ostalim Univerzalni rječnik: njemačko-hrvatski i hrvatsko-njemački Dobar raspored jezične građe i primjereno pismo omogućavaju brzo i lako snalaženje.

Sastoji se od tri dijela: 1. Njemačko-hrvatski rječnik, 2.

POVEZANE KNJIGE