Teorija elastičnosti i plastičnosti

Teorija elastičnosti i plastičnosti - Herman, Krešimir T. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herman, Krešimir T.
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elastičnosti i plastičnosti.pdf
ISBN
4333435278827

OPIS

Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istraživanja u općoj analizi naprezanja i deformacije, konstituciji materijala, jedinstvenoj formulaciji i rješavanju rubnih zadaća, modeliranju konstrukcija i analizi oštećenog kontinuuma mehanike loma. Namijenjena je studentima diplomskog i poslijediplomskog studija građevinarstva, strojarstva, brodogradnje, rudarstva, prirodnih i drugih srodnih studija. Konstruktorima, istraživačima i specijalistima u području ispitivanja materijala i konstrukcija te svima koji se bave analizom sigurnosti i trajnosti konstrukcija poslužit će ova knjiga kao siguran neophodnih za primjenu računalnih programa i analizu rezultata.

herman (45085) - Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istr... Teorija elastičnosti i plastičnosti Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Kriterij tečenja materijala. Plohe tečenja materijala.

POVEZANE KNJIGE