Teorija elastičnosti i plastičnosti

Teorija elastičnosti i plastičnosti - Herman, Krešimir T. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Herman, Krešimir T.
DIMENZIJA
9,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Teorija elastičnosti i plastičnosti.pdf
ISBN
3694898058299

OPIS

Knjiga obuhvaća gradivo iz područja linearne i nelinearne teorije elastičnosti i plastičnosti neprekinutih sredina, te predstavlja osnovnu literaturu za daljnja znanstvena istraživanja u općoj analizi naprezanja i deformacije, konstituciji materijala, jedinstvenoj formulaciji i rješavanju rubnih zadaća, modeliranju konstrukcija i analizi oštećenog kontinuuma mehanike loma. Namijenjena je studentima diplomskog i poslijediplomskog studija građevinarstva, strojarstva, brodogradnje, rudarstva, prirodnih i drugih srodnih studija. Konstruktorima, istraživačima i specijalistima u području ispitivanja materijala i konstrukcija te svima koji se bave analizom sigurnosti i trajnosti konstrukcija poslužit će ova knjiga kao siguran neophodnih za primjenu računalnih programa i analizu rezultata.

Ako Vam je u ISVU zavrsio ispit u sustavu ste automatski registrirani, pa Vas molim samo da pratite informacije. Plastičnost je svojstvo nekih tvari (materijala) da pod djelovanjem dovoljno velike sile mijenjaju oblik, koji gotovo u potpunosti trajno zadržavaju i nakon prestanka djelovanja sile (plastična deformacija). Plastičnost nastupa kada se pod djelovanjem sila prijeđe takozvana granica tečenja, koja ovisi o temperaturi materijala. Sveučilišni udžbenik Teorija elastičnosti i plastičnosti s metodama rješavanja zadaćapruža koncizan i organiziran prikaz teorijskihznanja iz područja elastičnog i plastičnog ponašanja materijala i konstrukcija koja su potrebna studentima građevinarstva.

Vaša lista želja 0 Deformacijska teorija plastičnosti. Teorija tečenja.

POVEZANE KNJIGE