Informacije, odnosi s javnošću i moć

Informacije, odnosi s javnošću i moć - Cottle, Simon | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cottle, Simon
DIMENZIJA
12,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Informacije, odnosi s javnošću i moć.pdf
ISBN
7217961966183

OPIS

Knjiga Informacije, odnosi s javnošću i moć koju je uredio Simon Cottle sustavno pokriva jedno u nas zanemareno područje – odnose s javnošću. Simon Cottle je profesor i ravnatelj odsjeka Mediji i komunikacije na Sveučilištu u Melbourneu. On je izrazito produktivan i kreativan autor i objavio je i napisao ili uredio dvadesetak knjiga iz područja medija i odnosa s javnošću od kojih se veliki broj danas koriste kao sveučilišni udžbenici u cjelokupnom engleskom govornom području.

... Imajući u vidu ograničenu formalnu moć službenika/ca koji ... Odnosi s javnošću, teorija i praksa Zoran Tomić.

Uz provjerene NLP tehnike koje primjenjuju najuspješniji saznat ćete kako da promijenite nekorisna uvjerenja, emocije i fokus i da u potpunosti ... Odnosi s javnošću složena su djelatnost čija je svrha određivanje strategije, planiranje, ispitivanje i unapređivanje slike ili reputacije koju koju organizacija, pojedinac, institucija, ustanova, udruga ili trgovačko društvo imaju ili bi trebala imati u javnosti. odnosi s javnošću koristili šezdesetak godina više ne vrijede, pa suvremeni odnosi s jav-nošću više ne zavise toliko od budžeta organizacije, skretanja pozornosti medija, nego od sposobnosti vlastitih službi da navedu ljude da ih sami nađu, ali i da proizvode i dis-tribuiraju informacije. ODNOSI S JAVNOŠĆU - BITAN DIO POLITIČKOG MARKETINGA ... stječu i moć utjecaja na oblikovanje cjelokupnog korpusa ...

POVEZANE KNJIGE