Mirisne ruže

Mirisne ruže - Rau, Heide | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rau, Heide
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Mirisne ruže.pdf
ISBN
8372104735800

OPIS

Mirisne ljepotice — mirisne ruže užitak su kako za oči, tako i za nos. Bilo da je riječ o klasičnom ružinom mirisu, blagim cvjetnim nijansama, osvježavajućim voćnim mirisima ili oporim aromatičnim mirisnim notama, mirisne ruže razbuđuju čula. Ako su zasađene zajedno s aromatičnim biljem, nastaju fascinantne kombinacije mirisa za svaki ukus.Ali mirisne ruže nude još više! Primjerice slasne marmelade, ružinu vodicu, ružino ulje ili potpuri, pa svoju čaroliju nude i u hladnom razdoblju godine.

Vrijeme je za uzimnje i zakorjenjivanje reznica ruža. Reznice uzimamo sa zdravih i ravnih stabljika (debljina olovke do penkale).

S grmolikim ružama vrlo lako možemo formirati cvjetnu živu ogradu, ali isto tako, uz vrlo malo njege, odlično će izgledati i pojedinačno posađeni grmovi. Ruže za živicu: Ruže za živicu su modernizirane sorte divljih ruža, posebne zbog svog mekanog lišća i mnoštva trnja te oblika cvjetova i opojnog mirisa. Zbog specifične bodljikavosti koriste se za formiranje živice.

POVEZANE KNJIGE