Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje)

Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje) - Šokota, Đurđica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šokota, Đurđica
DIMENZIJA
10,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Mala vježbenica 1-8 (s uputama za roditelje).pdf
ISBN
6630191109958

OPIS

Oboji tri cvijeta istom bojom. Nacrtaj malo kose na tatinoj glavi i puno kose na Ivanovoj glavi. Izbroji pjegice i upiši njihov broj.Uz pomoć ovakvih zadataka vaše će dijete napraviti prve korake prema čudesnom svijetu računanja. Jednostavni i složeni zadaci koje će dijete otkriti u ovoj vježbenici prate predškolski i školski program. MEDALJE. Na prvoj stranici naći ćete 30 medalja kojima ćete nagraditi dijete. Zbog reljefnog izgleda one su poput pravih medalja. Neka ih dijete zalijepi na predviđeno mjesto čim dovrši zadatak. Tako učenje postaje pozitivno i zabavno iskustvo već od najranije dobi. ODGOJNO I ZABAVNO!

Možete je staviti u torbu, u vrtićki ruksak, u džep dječjih kolica, u automobil i čitati je bilo gdje gdje želite pružiti svojem djetetu iskustvo učenja govora s Pinom. ID ... Fraktali osim što se koriste za osobni razvoj, idealni su i za obiteljsko druženje.

razreda s prebivalištem na području općine Strahoninec, lijepo Vas molim da o istome obavijestite roditelje putem Vaše web stranice kao i na sve druge uobičajene načine komuniciranja s roditeljima. Izdate nove preporuke za roditelje i učenike. BiH 28/08/2020 u 19:41 h.

POVEZANE KNJIGE