Never more

Never more - Marinković, Ranko | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marinković, Ranko
DIMENZIJA
3,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Never more.pdf
ISBN
5427697060418

OPIS

Da su romani Kiklop i Never more srodni, to je vidljivo na prvi pogled. Komparativna raščlamba već daje naslutiti da su po mnogočemu i vrlo bliski. Bliskost, pa i srodnost tih dvaju romana prizlazi iz njihove estetičke koncepcije.Oni su primjer specifičnoga marinkovićevskoga grotesknog realizma. Iako vrijeme njihova događanja nije eksplicitno naznačeno, ono je prepoznatljivo: Never more zbiva se ubrzo, ili čak neposredno nakon Kiklopa, ali ne kao njegov nastavak nego kao samostalno djelo. Možemo zamisliti da su Melkior u Kiklopu i Mateo/Bartol u Never more donekle ista osoba, što je negdje u kritici već i natuknuto, možemo pristati i na to da obje osobe nose neke zajedničke autobiografske osobine. Možda i jest tako, ali ako i nije, ta se dva romana toliko naslanjaju jedan na drugi da ih opravdano možemo smatrati duologijom.

Named a "Top 100 Film Festival" by FilmFreeway and "One of the Best Horror Film Festivals in the World ... "Never More" is the good ending staff roll theme of Persona 4. It is sung by Shihoko Hirata and composed by Shoji Meguro.

While drawn, the cyan orbs and raven are replaced by a spirit raven that encompasses the staff. Aura.

POVEZANE KNJIGE