Došla žena doktoru

Došla žena doktoru - Kluun, Ray | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kluun, Ray
DIMENZIJA
6,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Došla žena doktoru.pdf
ISBN
7616738759664

OPIS

Stijn i Carmen. Muškarac koji voli živjeti. Žena koja ne žeti umrijeti. Bili su mladi, lijepi i bogati. U naponu života, na vrhu svijeta, u raju. A onda im se dogodi najstrašnija noćna mora. Rak. Odjednom iz raja dospiju u pakao.To je otprilike ono o čemu Kluun piše u svom prvom romanu Došla žena doktoru.Kluun je napisao bolno iskrenu, dirljivu i potresnu obiteljsku dramu bjesomučnog tempa. On govori o životu i smrti, o ljubavi i boli, o moći i nemoći otvoreno i sirovo. Humor koji pršti sa svake stranice i snažan stil koji, kao i dijagnoza, djeluje poput udara groma pamte se još dugo nakon čitanja. Došla žena doktoru, roman s autobiografskim elementima, urbana je amsterdamska priča o ranjivosti modernog čovjeka premda su mu na raspolaganju i novac i suvremena tehnologija. Knjiga je i dobar podsjetnik na najuzbudljivije Ajaxove tekme, igrače i dobru mjuzu. A ako ne znate koja su najbolja mjesta za ludi noćni provod u Amsterdamu, Kluun zna.

To je otprilike ono o čemu Kluun piše u svom prvom romanu Došla žena doktoru. Došla žena doktoru, roman s autobiografskim elementima, urbana je amsterdamska priča o ranjivosti modernog čovjeka premda su mu na raspolaganju i novac i suvremena tehnologija. Knjiga je i dobar podsjetnik na najuzbudljivije Ajaxove tekme, igrače i dobru mjuzu.

A onda im se dogodi najstrašnija noćna mora. Rak.

POVEZANE KNJIGE