Prehrana po genotipu

Prehrana po genotipu - D'Adamo, Dr. Peter J. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
D'Adamo, Dr. Peter J.
DIMENZIJA
8,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Prehrana po genotipu.pdf
ISBN
1445719566497

OPIS

Prehrana po genotipu – Plan prehrana za 21. stoljećePromijenite svoju genetsku sudbinu kako biste živjeli što je moguće dulje, potpunije i zdravije.U knjizi Prehrana po genotipu autor svoje fascinantno istraživanje dovodi na novu razinu otkrivajući šest jedinstvenih genetskih tipova. Bilo da ste Lovac, Sakupljač, Učitelj, Istraživač, Ratnik ili Nomad, dr. D’Adamo vam nudi program prilagođen vašoj genetskoj osnovi. Cilj je postići maksimalno poboljšanje zdravlja i uspješno mršaviti te spriječiti pa čak i izliječiti bolesti.Jednostavnim i jezgrovitim jezikom, dr. D’Adamo pojašnjava kako skupina okolišnih uvjeta uključujući prehranu i način života određuje kako i kada će doći do ekspresije gena. Ide i dalje, precizno pokazujući kako se ispravnim pristupom može utjecati na genetsku sudbinu potičući dobre, a susprežući loše gene. Ukoliko se slijedi Prehrana po genotipu, zdravstveni rizici i tjelesna masa se mogu smanjiti, a životni vijek produžiti. Uz pomoć podataka o obiteljskoj anamnezi, krvnoj grupi i drugih jednostavnih testova poput analize otisaka prstiju, oblika zubi i mjerenja duljine noge, dr. D’Adamo pokazuje kako utvrditi svoj vlastiti genetski identitet i koji od šest genotipova slijediti. Bez skupih ispitivanja ili posjeta liječniku, Prehrana po genotipu otkriva skrivene dobre i loše genetske osobine pojedinca te nudi detaljan plan prehrane i načina života. Zasnovan na najnovijim i fascinantnim genetskim istraživanjima, ovo je plan 21.stoljeća za dobro zdravlje i postizanje primjerene tjelesne mase izrađen od strane priznatog pionira na području medicine.

MLA stil citiranja. D'Adamo, Peter J., Catherine Whitney, and Vesna Bosanac. Prehrana po genotipu: Dr.

D'Adamo u suradnji s Catherine Whitney ; [prevela s engleskoga Vesna Bosanac]. Vjerujte da je prehrana od enormne važnosti i da krvne grupe i prehrana po njima su jako bitne i točne na kraju! Isto tako, sami sa sobom trebamo biti načisto jer je i to od izuzetne važnosti! Nažalost, današnja prehrana je presiromašna hranjivim nutrijentima a prebogata svim lošim sastojcima koji utječu na naš cjelokupan razvoj. Prehrana po genotipu: Prehrana po genotipu : promijenite svoju genetsku sudbinu kako biste živjeli duže, potpunije i zdravije. Zagreb: Hena com, 2008.

POVEZANE KNJIGE