Tajna – što veliki vođe znaju i čine

Tajna – što veliki vođe znaju i čine - Blanchard, Ken | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blanchard, Ken
DIMENZIJA
8,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna – što veliki vođe znaju i čine.pdf
ISBN
1017341324052

OPIS

Svaki će se vođa, bio u multinacionalnoj korporaciji ili vodio volontere, u nekom trenutku posve sigurno zapitati u čemu je tajna velikog vođe. U knjizi Tajna autori Ken Blanchard (čije su se knjige na temu vođenja do sada prodale u 13 milijum primjeraka) i Mark Miller (koji se od radnika na traci popeo do položaja dopredsjednika jednog od najvećih lanaca brzih restorana u SAD-u) istražuju to važno pitanje. Ispričali su nam zanimljivu priču kroz koju otkrivaju tajnu dobro poznatu velikim vođama i navode točne postupke kojima ćete, budete li ih provodili, nadahnuti i motivirati sebe i druge. „Pred Vas stavljam jednostavan izazov: spoznajte Tajnu i zatim primjenjujte. Tako ćete zauvijek promijeniti i svoj život i svoje vođenje!“

Još najmanje tri smrtna slučaja potvrđena su u blizini, saopštila je policija. Njena smrt nije trebalo da se dogodi, i sada je treba istražiti, to je neupitno.

Informacije. Tajna : što veliki vođe znaju - i čine / Ken Blanchard, Mark Miller ; [prevela Timea Marušić Hren] Blanchard, Kenneth H. Ljubljana : Lisac & Lisac, 2008 knjiga Za posudbu 2 Kažu da su veliki vođe drugačiji od 'običnih' ljudi, njihov karakter i osobine ih čine 'većima od života'.

POVEZANE KNJIGE