Specijalna veterinarska patologija

Specijalna veterinarska patologija - McGavin, M. Donald | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McGavin, M. Donald
DIMENZIJA
7,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Specijalna veterinarska patologija.pdf
ISBN
8210946540643

OPIS

Specijalna veterinarska patologija- Patologija organskih sustavaKnjiga je objavljena 2007. godine kao IV. izdanje te je već uvrštena kao obvezatni osnovni udžbenik specijalizantima patologije u SAD-a i Europskoj zajednici. Kako je izrazito sveobuhvatna, opsežna i pokriva sva područja veterinarske patologije pojedini njeni djelovi predstavljaju i diplomsku studentsku literaturu. Objavljivanje prijevoda Specijalne patologije to jest Patologije organskih sustava, bi izjednačilo nastavu i gradivo ovog posebno važnog predmeta u RH s nastavom u EU i Americi. Premda postoje još i neka druga djela napisana na engleskom, njemačkom, francuskom ili nekom drugom jeziku, gotovo se ne mogu uporediti s ovim djelom koji predstavlja sam vrh udžbeničke pa i znanstvene literature. Takva literatura napisana hrvatskim jezikom ne postoji i s obzirom na mali broj nastavnika veterinarske patologije, nemoguće nam je napisati izvorno djelo slične kvalitete. Kako se radi o prijevodu, svo stručno nazivlje i jedinice će biti u potpunosti prilagođeno hrvatskoj jezičnoj praksi, što je još jedna od važnih značajki ovoga prijevoda. Djelo je namijenjeno prije svega veterinarskoj struci što uključuje naše studente diplomske i poslijediplomske nastave, te kolegama na terenu kojima će moći poslužiti čak i kao atlas patologije domaćih životinja. Naravno, i drugi stručnjaci iz područja biomedicine i to pogotovo oni koji se u svome radu susreću s pokusnim životinjama će se moći poslužiti ovim udžbenikom.

Cijena 500 kn ~ 67 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 32044748 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Črnomerec, Sveti Duh Stanje rabljeno. Opis oglasa.

Patologija hranidbe domaćih životinja Mario Mitak. Cijena: 252,00 kn: Dodaj u favorite Dodaj u košaricu ... Specijalna mineralogija 50,00 kn 40,00 kn.

POVEZANE KNJIGE