Kako upropastiti ljetne praznike

Kako upropastiti ljetne praznike - Elkeles, Simone | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Elkeles, Simone
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako upropastiti ljetne praznike.pdf
ISBN
7921270740156

OPIS

Za šesnaestogodišnju Amy svijet će se obrnuti naglavce kada sazna da je njezin biološki otac, s kojim se čuje samo povodom rođendana, namjerava tijekom ljetnih praznika povesti u Izrael. Ta “državica na Bliskom istoku u kojoj je uvijek neka frka” odjednom se ukazuje kao daleka zemlja u kojoj ima bolesnu baku i gdje će njen dom biti – mošav. Međutim, početni užas kada otkrije da “mošav” nije hebrejski naziv za shoping centar i da je svoju američku udobnost zamijenila za kuću s jednom kupaonicom koju dijeli s još sedmoro članova svoje obitelji, postupno će istiskivati spoznaja da ostatak obitelji zapravo nije tako loš, da život bez mobitela nije katastrofalan, čak se i bez najbolje prijateljice Jessice sasvim dobro provodi, da je možda na pomolu nova ljubav i da zapravo ne želi napustiti Izrael…

I ima oko 200-njak str, možda i više, i ugl, u dva dana, ja sam se ja dvaput pročitala, znam, nisam normalna,ali oduševila me je *_* Elkeles, Simone: Kako upropastiti ljetne praznike. Za šesnaestogodišnju Amy svijet će se obrnuti naglavce kada sazna da je njezin biološki otac, s kojim se čuje samo povodom rođendana, namjerava tijekom ljetnih praznika povesti u Izrael.

Izdavač: Knjiga u centru. Godina izdanja: 2008.

POVEZANE KNJIGE