Kako upropastiti ljetne praznike

Kako upropastiti ljetne praznike - Elkeles, Simone | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Elkeles, Simone
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako upropastiti ljetne praznike.pdf
ISBN
6062506248501

OPIS

Za šesnaestogodišnju Amy svijet će se obrnuti naglavce kada sazna da je njezin biološki otac, s kojim se čuje samo povodom rođendana, namjerava tijekom ljetnih praznika povesti u Izrael. Ta “državica na Bliskom istoku u kojoj je uvijek neka frka” odjednom se ukazuje kao daleka zemlja u kojoj ima bolesnu baku i gdje će njen dom biti – mošav. Međutim, početni užas kada otkrije da “mošav” nije hebrejski naziv za shoping centar i da je svoju američku udobnost zamijenila za kuću s jednom kupaonicom koju dijeli s još sedmoro članova svoje obitelji, postupno će istiskivati spoznaja da ostatak obitelji zapravo nije tako loš, da život bez mobitela nije katastrofalan, čak se i bez najbolje prijateljice Jessice sasvim dobro provodi, da je možda na pomolu nova ljubav i da zapravo ne želi napustiti Izrael…

- (Biblioteka TNT) Prijevod djela: How to ruin a summer vacation. ISBN 978-953-7514-08-2 12 prijedloga kako provesti ljetne praznike.

Tajna je u ostvarivanju navedenog jest prilagođavanje aktivnosti dječjem rasponu pažnje ... Ribafish: Kako sam proveo ljetne praznike. 01.

POVEZANE KNJIGE