Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna

Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna - Mihalek, Ernest | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihalek, Ernest
DIMENZIJA
5,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna.pdf
ISBN
8217650732594

OPIS

Knjiga podrobno prikazuje sadržaj glavnih normi koje opisuju sustave zaštite od munje, odnosno njihovo projektiranje, konstrukciju i održavanje, kao i primjere procjene rizika za različite vrste građevina, što je danas prvi nužni korak u postupku projektiranju sustava zaštite od munje. Primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Nakon usvajanja novog niza norma u hrvatskoj normizaciji kao i novog Tehničkog propisa o zaštiti od munje, valja još dosta poraditi na njihovu upoznavanju, kao i na načinu proračuna zaštitnih mjera. Građevine koje treba opremiti sustavom zaštite od munje treba dobro upoznati, proanalizirati njihovu okolinu kao i sve komunalne instalacije s kojima je povezana.

Lokalni javni putevi i ulice u naseljima i gradovima predstavljaju međusobno Tehnički propis za sustave zaštite od djelovanja munje na građevinama koji je izašao u srpnju 2008. godine (N.N., br.87/08.) potaknuo je niz upita od projektanata, izvođača radova i ispitivača instalacija sustava zaštite građevina od munje. troškova projekta, ali i gornji limit za isplatu sredstava u skladu s prihvatljivim troškovima.

za zaštitu na radu, zaštitu od požara i zaštitu okoliša u stečaju,65016422359,Tehničko ispitivanje i analiza Danas su stupile na snagu još jedne izmjene i dopune Zakona o gradnji (NN 125/19). Zakon o gradnji je od 2014.

POVEZANE KNJIGE