Moj spomenar

Moj spomenar - Kozina, Filip | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Filip
DIMENZIJA
10,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj spomenar.pdf
ISBN
3944628255482

OPIS

Slatki spomenar u koji vaše dijete i njegovi ili njezini prijatelji i prijateljice upisuju svoja svakodnevna razmišljanja i osjećaje.

Ja ću odgovoriti :"Život". Ti ćeš se okrenuti i otići, a nećeš ni znati da si Ti moj Život.

Naravno, neka pitanja možete i da preskočite, sve zavisi od toga koliko su vaši prijatelji spremni da vam odaju svoje tajne. SPOMENAR Zahvaljujem gospodinu Bunjevcu, poznatom pjesniku i tekstopiscu, čije su bezbrojne pjesme uglazbljene i pjevaju ih vrhunski izvođači (kao Kićo, Loki... U knjizi Moj spomenar naći ćeš pored stranica namenjenih samo tvojim mislima i osećanjima i mnogo kreativnih predloga kako da od njega napraviš malo umetničko delo. Nalepnice, šabloni i ukrasni papiri upravo su tu da ti u tome pomognu.U čarobnom Santoro's Gorjuss spomenaru možeš na kreativan i nesvakidašnji način sačuvati sve svoje dragocene misli i uspomene. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Moj spomenar autora Kozina, Filip.

POVEZANE KNJIGE