Zeleni priručnik

Zeleni priručnik - Kostigen, Thomas M. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kostigen, Thomas M.
DIMENZIJA
4,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Zeleni priručnik.pdf
ISBN
6277669067391

OPIS

Svaki dan za zdraviji planet Jeste li se ikada pitali zašto je važno štedjeti vodu, reciklirati papir, gasiti svjetlo ili odvajati otpad? Mnogi od nas su dobri građani iz navike, ali shvaćamo li doista posljedice svog ponašanja, svojih navika i načina života? Zeleni priručnik na direktan i razumljiv način prikazuje činjenice o otpadu koji stvaramo, zagađenju za koje smo odgovorni i resursima koje nemilice iskorištavamo. Donosi detaljne naputke kako malim, svakodnevnim koracima djelovati u korist okoliša i sebe samih uz minimalne promjene navika. Ovo nije još jedna teška knjiga koja vam govori što morate i što ne smijete i čije je savjete teško provesti u praksi. Zeleni priručnik prilagođen je suvremenom čovjeku koji želi biti prijatelj okoliša, ali pritom i dalje uživati u prednostima modernog života. Iz knjige saznajte što za očuvanje okoliša čine Robert Redford, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Ellen DeGeneres, Will Ferrell, Tyra Banks i mnogi drugi!

Donosi detaljne naputke kako malim, svakodnevnim koracima djelovati u korist okoliša i sebe samih uz minimalne promjene navika. Iscijelite sami sebe. Pogledaj sve » Mali priručnik za ... Zeleni ured /Priručnik/ str.

RADNA KNJIGA Vodič kroz Zeleni ured. Radna knjiga Vodič kroz Zeleni ured nadopuna je ... Zeleni ured / Priručnik/ str.

POVEZANE KNJIGE