Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka

Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka - Duvančić, Hrvoje | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Duvančić, Hrvoje
DIMENZIJA
9,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Mikroračunala, laboratorijske vježbe i zbirka zadataka.pdf
ISBN
4450045716195

OPIS

Zbirka je namijenjena učenicima završnih razreda srednjih elektrotehničkih škola, kao pomoć u svladavanju laboratorijskih vježbi iz predmeta Mikroračunala. Vježbama su obuhvaćene osnovne naredbe potrebne prilikom pisanja svih programa, od školskih primjera do onih za profesionalnu primjenu. Također su obuhvaćeni i praktični primjeri koji mogu prikazati hardversku promjenu napisanih programa i korištenih naredbi.

i 2. dio (dostupno u Skriptarnici) Kada dolaze na vježbe studenti čekaju asistenta ispred sobe D152.

dr. sc ... Prema nastavnom planu i programu studenti imaju predavanja, računske i laboratorijske vježbe koje imaju za cilj da upoznaju studente sa postupcima termičke i hemijsko-termičke obrade kao i da ... ''Vježbe iz elektrotehnike, elektronike i električnih strojeva'', FSB, Zagreb, 2008.(skripta za laboratorijske vježbe i zbirka zadataka i riješenih primjera) Preporučena literatura • Udžbenici (1.

POVEZANE KNJIGE